Zamknij
Podgląd książki kucharskiej
9przepisówna
przekąski
Przepisy zebrane przez: Babet7

Spis treści

  • Roladki3
  • Bruschetta z pomidorami,bazylia,serkiem filadelfia5
  • grzanki na szybko7
  • Sałatka biała9
  • carpaccio pieczarkowe10
  • SAŁATKA "MAMY"11
  • Była sobie przekąska12
  • Pieczeń rzymska z pieczarkami14
  • Ziemniaczki z masłem czosnkowym15

Roladki

Autor: jagoda114
Przepisów: 67 Ocena: 1163
  • 3-4 os.
  • 15 min
  • średnie
  • przystępne

Składniki:

  • szynka duże plastry, ok 30 dag
  • ser żółty, ok 20 dag
  • SEREK TOPIONY, 2 op
  • serek typu Bieluch czosnkowy, 1 szt
  • papryka konserwowa, 1 słoik
  • dekoracja dowolna: sałata, pomidory, ogóki

Sposób przygotowania

1 Serki topione wymieszać widelcem z serkiem czosnkowym. Plaster szynki posmarować serem, na to ser żółty, posmarować serem, szynka, ser, ser żółty, ser, szynka, ser, na środku ułożyć kawałek papryki, zwinąć, pokroić w skośne plastry, schłodzić, udekorować i częstować gości. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Roladki Strona 3

Pobierz lub drukuj aby zobaczyć pełną wersję książki.