ANNETTI

Przepisów i artykułów: 0 Ocena: 0

czestochowa, śląskie

Wiadomość ObserwujObserwujesz w serwisie od: 10 stycznia 2011

lubie dobrze ugotowac i jeszcze lepiej zjeśc

Komentarze

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 18 lutego 2011 Annetti ,nie wiem czemu ,ale Twój kom entarz nie dodał się .

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 17 lutego 2011 Annetti ,jagna wszystkich stad wykurza,pozdrawiam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 16 lutego 2011 Annetti pisza,ze ty jestes Mirableka.U mnie w profilu to napisali...

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

ANNETTI 14 lutego 2011 PO TO JEST TEN PROFIL BY WESOŁO BYŁO HI HI FLUSTRACI NA BOK

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 04 lutego 2011 Wytłumacz mi proszę Twój komentarz na moim profilu, sorki ale ja nie kumam!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 03 lutego 2011 ...ten przepis to byla proba...rozeznania sie w terenie:)Tylko takie zdjecie mialam dzieci makaronu:)wiec nabazgralam szybki przepis...ale zdjecie nie wchodzi i mam problem...moze ty mi pomozesz i podpowiesz co zle robie,ze zdjecie nie wchodzi...pytam tu,pytam,ale nie ma chetnych do pomocy...
A kto to ta Miralbelka?Serdecznie pozdrawiam!Dlaczego Ty nie masz przepisow...
Ale zauwazylam,ze niektorzy sa tu niezwykle wulgarni...a co na to moderacja....?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

aaggaa 21 stycznia 2011 Smaczna jajecznica

Przygotowanie: 5-10 min

Smażenie: 10 min

Trudność: Łatwa



Składniki na 1 porcję


• 3 średnie jajka

• 2 łyżeczki masła lub margaryny

• pół średniej cebuli

• 3-5 plasterków szynki (najlepiej jakaś wędzona)

• ser zółty (wedle uznania)

• szczypta soli



Etapy przygotowania


1. Kroimy cebulkę na małe kawałeczki. Rozgrzewamy tłuszcz na patelni. Następnie podsmarzamy delikatnie cebulkę potem wrzucamy pokrojoną szynkę. To wszystko chwilkę jeszcze smażymy.

2. Rozbijamy jajka do jakiegos małego naczynia, np szklanki. Doprawiamy solą. Taka mieszkanke wlewamy na patelnie i smażymy. Dodajemy ser żółty i mieszamy na patelni.

3. Można upiec "placka" lub w formie zwykłej jajecznicy.

4. Przygotowanie nie jest skomplikowane, lecz pieczenie tzw. "placka" wymaga nieco wprawy.

5. Życzę smacznego! :)


bo zgłodu padniesz nnetti,po 2 juz mnie zaczeło nudzić pisanie do ciebie,bo juz nic nowego nie wymyślisz............baj...zacznij gotowac;)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

przemilusia 18 stycznia 2011 ale beznadzieja.... samo mięcho, zero zdjęć i jeszcze się czepia innych...

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 10 stycznia 2011 Jesteś tu nowa, widzę, nie znasz tu jeszcze nikogo i nie wiem czym kierowałaś się pisząc ten hm... niezbyt miły i nieco niestosowny komentarz do mnie. Wiedz jednak na przyszłość, że tego typu teksty nie są tu mile widziane. To tak na przyszłość.

0 Kto głosował? | Odpowiedz