-
Przepisy
- Posiłek
- Okazje
- Kuchnie świata
- Składniki
- Dieta
- Wideoprzepisy
- Książki kucharskie
-
Artykuły
SzefKuchni
SzefKuchni
29
W serwisie od: 06.04.2011
Od początku istnienia Koziego Grodu (2006 rok) restaurację prowadzi Przemysław Formela, który pełni funkcje Szefa Kuchni oraz Managera Gastronomii. Wykwintna kuchnia w restauracji Koziego Grodu oferuje znakomite dania kaszubskie, polskie i kuchni światowej, a jej specjalnością jest dziczyzna.
www.KoziGrod.pl
Wszystkie ( )
SzefKuchni
Konfitowane roladki z piersi bażanta otulone tłuszczem z gęsi w sosie z dereniówki, podane z
Dania główne
Konfitowane roladki z piersi bażanta otulone tłuszczem z gęsi w sosie z dereniówki, podane z
Bażant to naprawdę smaczne i zdrowe mięso. Tłuszcz gęsi podkreśla jego smak....
Odsłon: 8347
7
REKLAMA
REKLAMA
- Posiłek
- Okazje
- Kuchnie świata
- Składniki
- Dieta