Do góry

Newsy

Magazyn Smaker nr 1 - Jesień

Oddajemy w wasze ręce pierwszy numer bezpłatnego Magazynu Smaker. Tematem tego wydania jest jesień. Zapraszamy do lektury!

Kliknij poniżej, aby zobaczyć bezpłatny magazyn

Kliknij, aby przeczytać darmowy magazyn

Nasz Magazyn stworzyliśmy dla was i z myślą o was, dlatego poza masą smakowitych przepisów i porad, znajdziecie w nim również ciekawe artykuły związane z szeroko rozumianym, kulinarnym lifestylem. W końcu miłość do dobrego jedzenia niejedno ma imię i to będziemy starali się wam pokazać na łamach naszego Magazynu.

W tym numerze nasze myśli krążą dookoła wyjątkowych, jesiennych przetworów oraz ciekawych sposobów na wykorzystanie najsmaczniejszych, sezonowych produktów. Jednak to nie wszystko! Sprawdzamy jak smakuje Tajlandia i nieco bliższe nam Podhale. Polecamy książki, muzykę oraz filmy z kulinariami w tle. Opowiadamy o wyjątkowych kucharzach oraz podpowiadamy, jak zachęcić najmłodszych do wspólnego gotowania.

Co jeszcze? Cóż, o tym musicie przekonać się sami.

Jesteśmy niezwykle ciekawi, jak podoba wam się nasz Magazyn. Na wasze opinie i sugestie czekamy pod naszym redakcyjnym mailem. Czegoś jest za dużo, czegoś za mało, a może czegoś Wam brakuje? Koniecznie nam o tym napiszcie.

Tymczasem zapraszamy Was do lektury tego oraz kolejnych numerów.

Sylwia Cisowska/ Smaker.pl

Polecane przepisy

Zobacz więcej

Komentarze do artykułu (11)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

agatokaj 07 listopada 2015 Gratuluję.Bardzo fany magazyn.Choć obejrzałam go pobieżnie bardzo mi się spodobał.Z niecierpliwością czekam na następny.Pozdrawiam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

malina27 03 listopada 2015 Smaker ma dobre przepisy,często z nich korzystam.

7 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

smaker 02 listopada 2015 Ojej, a już myśleliśmy, że udało nam się uniknąć wpadek. Jednak chochliki redaktorskie nie śpią i zakradną się wszędzie. Dziękujemy Wam za czujność i wyłapanie tego błędu. A wszystkim, którzy mieliby ochotę na jarzębinówkę bez kurczaka polecamy zaktualizowaną wersję Magazynu :)

Pozdrawiamy gorąco!

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

gosiak 31 października 2015 Nie wiedziałam, że nalewkę z jarzębiny robi się z kurczaka!

6 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Europa112 30 października 2015 Najlepsza jest nalewka z jarzębiny. Nie wiem tylko czy po wypiciu tego eliksiru będę piał czy gdakał

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń