2008-11-05
Newsroom
01:00
Dania główne
Kotlety ziemniaczane z szynką i groszkiem
02:39
Desery
Caponata – bigos z Sycylii
04:08
Jajka na szynce
04:23
Ciasteczka ptysiowe z mięsem
04:47
Tort z glazurą
05:49
Penne z cukinią i pomidorami
06:45
Placek migdałowo-jagodowy
07:35
Naleśniki ze szpinakiem
07:36
Bakłażany faszerowane mięsem
08:26
Kulebiak z kapustą
10:14
Przekąski
Placuszki z kurczakiem i sosem czosnkowym.
10:31
Ciasto czekoladowo-karmelowe z orzeszkami
11:02
Papryki z nadzieniem
12:21
Sok z jabłek i winogron
13:56
Marmurek z truskawkami
14:31
Placek ze śliwkami
15:45
Torcik z musem jabłkowym
16:03
Panna cotta z musem truskawkowym
17:15
Pierogi z soczewicą - w 50 minut
17:30
Dodatki
Sos z kiełbasy.
18:28
Podwójnie zapiekane suflety z dyniowego purée
18:50
Ogórki kwaszone z pomidorami
19:06
Tajski ryż z warzywami
19:48
Bigos staropolski z jabłkami
20:42
Schab pieczony
20:50
KREM RAFAELLO
20:57
Napoje
Kawa z lodami
21:14
Jagodowa pianka
22:13
Zebra z gruszkami
Przepisów: 0
Ocena: 0
Przepisów: 1
Ocena: 1
Na skróty