2008-11-08
Newsroom
00:07
Desery
Krem ziemniaczany
00:15
Faszerowane pomidory
01:19
Lukrowany makowiec z bakaliami
01:38
Panna cotta z kakao
01:51
Dania główne
Rurki na pikantnie
03:50
Kiełbasiane kotleciki w chrupiącym boczku
04:04
Kurczak w liściach sałaty
04:23
Wykwintny tort mokka
05:48
Leśna potrawka z kurczakiem
06:37
Rolada z galaretką
06:43
Sałatka z pieczonych buraków
06:48
Drożdżowe „sezamki” z kapustą
07:30
Potrawka z fasoli
08:46
Naleśniki z konfiturą wiśniową
10:01
Tarta z bananami i śmietaną
10:06
Ciabatta zapiekana z farszem z mielonego mięsa
10:25
Pudding waniliowy
10:45
Kalafior z sosem z pomarańczy
11:06
Rolada marchewkowa
11:33
Pikantny Dorsz po Indonezyjsku
11:46
Ryba podpiekana na ciemno
12:09
Poziomkowy torcik z mascarpone
12:11
Wieniec drożdżowy z bakaliami
12:56
Kotlety wieprzowe w polewie miodowej
13:05
Łososiowe placki z dymką
13:22
Musaka (grecka zapiekanka)
14:02
Rolada z szynką i serem
16:15
Melonowy chłodnik
18:35
Minitorcik z gruszką i makiem
19:00
Maliny i jagody na bezowym spodzie
21:26
Puszysta babka Caffe latte
23:51
Mielone z makaronem
Przepisów: 0
Ocena: 0
Przepisów: 1
Ocena: 3
Na skróty