2008-02-15
Newsroom
00:21
Desery
Strudel z jabłkami z Ziemi Lubuskiej
01:19
Dania główne
Kotlety kartoflane
01:32
Galaretka porzeczkowa
02:09
Placuszki z dyni
02:26
Wuzetka z kajmakową niespodzianką
03:05
Lubelskie cebularze
06:23
Gulasz wołowy z pieczarkami
06:53
ZEBRA
09:11
Krem koperkowy
Sernikowy wesoły lew na ciastkach
09:18
Przekąski
Pulpeciki w occie
09:54
Gulasz z serc drobiowych
10:57
Sałatka z grzankami
11:23
Bakaliowe łódeczki
11:36
Serniczek z imbirową nutą
12:13
Sernik z owocami
12:43
Paszteciki z grochem, kapustą i pietruszką
12:45
Makaron z tuńczykiem (na zimno)
16:07
Pierś z kurczaka w sosie paprykowo-curry
18:40
Rogaliki z kapustą i grzybami
19:06
Pieczone skrzydełka z orientalną nutą
20:10
Sałatki
brokuły
21:44
Filet z drobiu ze smażonymi warzywami
21:46
Cebule nadziewane ryżem
22:25
Śledzie w oleju curry
23:09
Pikantne palmiery do kremowych zup
23:38
Schab z sosem chili
23:43
Ziemniaki z rzodkiewką i szczypiorkiem
Przepisów: 0
Ocena: 0
Na skróty