Newsroom

Przepisy

00:24

Desery

Chrupiący karp Mamy Leokadii

01:56

Desery

Rogaliki śliwkowe

02:02

Desery

Wiśnie pod pierzynką z sosem waniliowym

02:55

Desery

Mus jabłkowo-morelowy

03:57

Dania główne

Zawijasy z gęsiny

04:06

Desery

Pasztet cały na żółto

05:11

Desery

Lody czekoladowe z musem owocowym

06:05

Dania główne

Aromatyczne polędwiczki

07:15

Desery

Angielski pudding

08:07

Przekąski

Placki grzybowe

08:23

Dania główne

Zraziki wołowe nadziane twarożkiem

09:21

Desery

wiewiórka

09:39

Dania główne

Gulasz wieprzowy z pieczarkami

09:40

Desery

Murzynek z kremem i polewą

10:02

Desery

Trójkąciki z kruszonką

10:09

Dania główne

Roladki drobiowe faszerowane groszkiem, bazylią i orzeszkami

10:36

Dania główne

Tagliatelle al tonno

13:00

Dania główne

Szaszłyk z papryką

13:14

Przekąski

Tofu w panierce

14:05

Desery

Toffi

14:36

Dania główne

Dżem ogórkowy

15:12

Dania główne

Panga na puree z brokułów:

16:23

Dania główne

Piersi kurczaka faszerowane szpinakiem

16:44

Dania główne

Placuszki warzywne z boczkiem

18:12

Przekąski

sałatka

18:53

Desery

Bezy z kremem cytrynowym

19:09

Desery

Karmelowe szyszki

20:36

Dania główne

Gulasz paprykowy

20:42

Zupy

Zupa rybna – bouillabaisse

21:51

Dania główne

ŚLĄSKO ROLADA

22:01

Dania główne

MODRO KAPUSTA

22:15

Desery

Panierowany karp w płatkach migdałów

22:36

Desery

Alpejskie paluchy

22:55

Dania główne

Parowane kluseczki nadziewane łososiem

23:15

Dania główne

Piersi z indyka z dodatkiem serka wiejskiego i sosu chinskiego