Newsroom

Przepisy

01:50

Desery

Sernik z makiem i owocami

02:31

Desery

Cynamonek z kandyzowanymi owocami

04:38

Desery

Placki z jajkami w koszulkach

05:27

Dania główne

Wątróbka z grzybami

06:42

Desery

Tort bezowy z różą

07:13

Desery

Mięsny wieniec

07:14

Dania główne

Pory na chrupiącej tarcie

08:08

Desery

Pyszne ciasto. Lukrowany tulipan

09:06

Desery

Jagodowo-malinowe tiramisu

09:47

Dania główne

Kurczakowe kotleciki

09:54

Desery

Kruche tarteletki z kajmakiem i czekoladą

10:22

Przekąski

PRZYSTAWKA

10:36

Przekąski

Kisz z tunczykiem

11:01

Desery

Ciasto wiwiórka z orzechami i jabłkami

11:20

Desery

Placki ziemniaczane z cukinią

12:41

Dania główne

Tagliatelle i włoskie warzywa

12:50

Desery

Tort czekoladowy z gruszkami

13:00

Desery

Fasolka szparagowa z kotlecikami ryżowymi

14:23

Sałatki

Sałatka z kiełkami i tuńczykiem

14:57

Desery

Ślimaczki z białej kiełbasy zapiekane z ostrym keczupem

15:21

Sałatki

Warstwowa sałatka Gyros

15:40

Napoje

Ananasowy long drink

17:27

Desery

Domowy placek z kalafiorem i marchewką

18:22

Desery

Odchudzone muffinki czekoladowo-owsiane

18:40

Desery

Tarta z bitą śmietaną i kiwi

19:45

Dania główne

Okoń marynowany

21:21

Desery

Ciasto drożdżowe z rabarbarem

21:25

Dania główne

Placki z piersi kurczaka

22:28

Przekąski

Wiosenne rydze

22:49

Desery

Czekoladowe szyszki

22:58

Desery

Kompot ze śliwek

23:09

Desery

Meksykańska fiesta

23:54

Desery

Pudrowane ciastka

23:58

Dania główne

Gołąbki z młodej kapusty, z kaszą bulgur i pieczarkami