Newsroom

Przepisy

07:49

Przekąski

Przystawka z marynowanych prawdziwków, ostrej i słodkiej, marynowanej papryki.

07:55

Śniadania

Kanapka z sałatą, kiełbasą i oliwkami.

08:23

Desery

Ciasto marchewkowe

09:11

Desery

Ciasto "Pijana śliwka"

09:43

Sałatki

Sąłatka warzywna z kurczakiem i serkiem "Camembert"

09:54

Desery

Lany chrust

10:31

Desery

Wystawa

10:43

Przekąski

Rolada ze szpinakiem

10:54

Desery

Biszkopt z brzoskwiniami

10:56

Desery

Ciasto czekoladowe

11:06

Desery

Delicje domowe

11:17

Desery

Pani Walewska

11:37

Zupy

Rozgrzewająca zupa z soczewicy z serem feta i słonecznikiem

11:37

Sałatki

Sałatka z pierożkami torttelloni

11:56

Desery

Makowiec Wioletty

12:11

Przekąski

Roladki z szynki faszerowane serem

12:14

Dodatki

Kiszone brukselki

12:23

Desery

Camembert z orzechami w miodzie

13:31

Dania główne

Zapiekane kotlety z poprzedniego dnia w śmietanie

15:23

Napoje

Zimowy napój miodowy z kumkwatem

15:29

Przetwory

Okra kiszona

16:33

Dania główne

Kotlety z kaszy jaglanej i brokuła

16:41

Desery

Ciasto piernikowe z masą ubijaną na parze

17:03

Przetwory

Prawdziwki marynowane po mazursku w zalewie octowo grzybowej według Marioli.

17:14

Dania główne

Przekładaniec ziemniaczany z sosem pieczarkowym

19:02

Przekąski

Pieróg z warzywami (calzone)

19:02

Desery

Bajaderka w waflach.

19:05

Zupy

Blyskawiczny Żurek śląski z wedzonka

19:14

Przekąski

Smażony dorsz, karp i mintaj w octowej zalewie.

19:30

Sałatki

Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy

20:16

Sałatki

Sałatka z ryżu i tuńczyka

20:40

Dania główne

Babka ziemniaczana

23:11

Przekąski

Guacamole

23:28

Dodatki

Tzatziki