Newsroom

Przepisy

09:36

Desery

Kokosowe tiramisu

09:40

Sałatki

Wiosenna sałatka z kurczakiem, pomarańczą i jajkiem

09:43

Desery

Cytrusowe tiramisu

09:46

Dania główne

Ryba w zalewie

09:51

Przekąski

Smażone pieczarki z kozim serem i rukolą na toście

10:01

Sałatki

Sałatka warzywna ze śledziem i ostrą papryczką czereśniową.

11:34

Przekąski

Chatka szpinakowo-łososiowa

12:06

Desery

Ciasto czekoladowe pięciominutowe

12:21

Przekąski

Kiełbasa na wypasie

13:00

Desery

ciasto mandarynkowe na oranżadzie

13:11

Dania główne

Naleśniki z farszem bolońskim zapiekane pod beszamelem

13:24

Sałatki

Sałatka cymes

14:07

Przekąski

Pizza na pełnoziarnistym spodzie.

14:16

Desery

Dwukolorowa babka

14:38

Dania główne

Tagliatele z cukinią i papryczkami jalapeno

15:27

Desery

Ciasto węgierskie

15:37

Śniadania

Tosty z rukolą w roli głównej

15:39

Dodatki

Karmelizowana brukselka

15:51

Dania główne

Wyborne kuleczki drobiowe z żółtym serem

16:56

Zupy

Krem z topinamburem,pieczarek,warzyw z prażonym słonecznikiem.

17:03

Przekąski

Domowa wędlina - kruchy schab gotowany 10 minut

17:17

Śniadania

Guacamole

17:17

Desery

Wegańskie czekoladki Reese's

17:30

Śniadania

Chlebek pełnoziarnisty z płatkami owsianymi i słonecznikiem

17:52

Dodatki

Jedwabisty Pasztet Świateczny wg. Jamiego Olivera

18:20

Śniadania

Naleśniki z dodatkami jak racuszki

18:42

Desery

Bananowiec śmietankowy

18:59

Dania główne

Zapiekanka mięsno-ziemniaczana

20:42

Dodatki

Smalec z fasoli z kaszą gryczaną

21:17

Dodatki

Soczewica z czarnym czosnkiem i pomidorami

21:36

Dania główne

Na ostro: tajska zupa z kurczakiem i makaronem

23:26

Domowe porady

Kilka porad jak smażyć potrawy by nie pryskał tłuszcz