Newsroom

Przepisy

00:07

Dania główne

Fusilli z groszkiem w sosie śmietanowo-serowym

01:38

Domowe porady

Suszenie grzybów

06:01

Śniadania

Jajecznica na wędzonym boczku z cebulą.

07:05

Przetwory

Korniszony w zalewie słodko - kwaśnej.

08:37

Dania główne

Roladki drobiowe ze szpinakiem i suszonymi pomidorami

08:47

Desery

Brownie z Gruszkami.

10:05

Śniadania

Parówkowe gąsieniczki

10:38

Desery

Tarta z rabarbarem, budyniem i kruszonką

11:06

Dania główne

Pstrąg z masłem ziołowym

11:12

Dodatki

Ziemniaki z bryndzą

11:34

Desery

Ciasto truskawkowe Marysi

11:40

Desery

Ciasto jabłkowe z makiem

12:26

Dania główne

Polędwiczki w sosie pesto:

13:03

Przetwory

Kompot z jabłek letnich z cynamonem i gożdzikami

13:16

Zupy

Wegetariańska zupa neapolitańska

14:50

Desery

Puchowe ciasto Japońskie-dwukolorowe

15:20

Desery

Puchowe ciasto Japońskie a'la Mleczna Kanapka

15:44

Dania główne

Kotlety mielone

16:57

Dania główne

Kasza jaglana z cukinią

17:25

Desery

Wilgotne cytrynowe ciasto z cukinią

18:02

Przetwory

Kompot z czarnej porzeczki.

18:02

Desery

Deser lodowy

18:06

Dania główne

Schab w sosie pieczarkowym

18:24

Desery

Salceson.

18:28

Desery

Najsmaczniejsze babeczki

19:57

Desery

Sernik na zimno z bananami i galaretką

20:26

Przekąski

Pieczone nuggetsy z kurczaka w panierce kukurydzianej

20:53

Desery

Przekładaniec z kajmakiem i kremem budyniowym

21:15

Przetwory

Sos pomidorowo warzywny pasteryzowany

21:40

Śniadania

Pieczarkowa pasta jajeczna

21:40

Desery

Śliwki pod kruszonką

21:45

Desery

Sypane ciasto ze śliwkami.

22:04

Dania główne

Leniwe Gołąbki.

22:35

Desery

Ciasto na kefirze

23:02

Sałatki

Pikantna sałatka z kapustą piekińską i fetą

23:15

Sałatki

Sałatka z wędzonym łososiem

23:42

Przetwory

Harrisa - pikantna pasta