Wypieki uczestników z 4 odcinka

W czwartym odcinku uczestnicy mieli za zadanie przygotować azjatyckie bułeczki baozi według przepisu Gosi Molskiej, a także tzw. "odrywane ciasta". Która z kompozycji podoba Ci się najbardziej?

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przetwory Wiosenne ogórki małosolne

Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...

Odsłon: 47

15 min
3
Ciasta Małpia chatka

Małpia chatka to szybkie i pyszne ciasto, które nie wymaga pieczenia. Ale prz...

Odsłon: 4299

60 min
5
Desery Deserki waniliowo-malinowe

Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...

Odsłon: 141

>60 min
4
Ciasta Szarlotka na cieście francuskim

Błyskawiczna szarlotka z kilku prostych składników. Wystarczy arkusz ciasta f...

Odsłon: 2108

15 min
4
Ciasta Szybkie ciasteczka owsiane

Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...

Odsłon: 78

15 min
2
Przetwory Shoty z kurkumy i imbiru na odporność

Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...

Odsłon: 145

15 min
4

Polecane artykuły

Informacje Dodany do kawy, pomaga schudnąć. Zrób też schab, zupę lub sos z tą genialną przyprawą

Kardamon – genialna przyprawa z Indii – znajduje zastosowanie zarówno w kuchni, jak i w medycynie naturalnej. Nie dość, że doskonale podkreśla ona...

1
Informacje Likier z kukułek. Smak cukierków z dzieciństwa

Kojarzysz cukierki kukułki, czyli nadziewane karmelki? To kultowe polskie słodycze, które nadal cieszą się dużym zainteresowaniem. Nie każdy wie, ż...

2
Informacje Idealna sałatka dla kobiet po 50. Skończą się problemy ze zbędnymi kilogramami i wypadaniem włosów

Nie jest tajemnicą, że po 50. roku życia metabolizm spowalnia. Wiele pań w tym wieku zaczyna borykać się z nadprogramowymi kilogramami, oraz przykr...

4
Informacje 5 pomysłów na surówki do mięs z rusztu. Proste przepisy idealne do grilla

Grillowana karkówka, szaszłyki, czy kiełbasa to pyszne dania, które potrzebują odpowiedniej oprawy. Warto zaserwować je ze świeżym lub podpiekanym...

6