Za co warto nas lubić?

Jest nas ponad półtora tysiąca. Lubimy gotować i lubimy spędzać ze sobą czas. Dołączycie?

Fot. 123RF/Picsel

Naprawdę warto polubić smakerowy profil na Facebooku!

 

Wiele osób zaczyna swój dzień od sprawdzenia Facebooka. Lubimy wiedzieć co dzieje się u naszych znajomych, lubimy też wiedzieć co nowego w naszych ulubionych serwisach. Także Smaker ma swój profil na Facebooku - tzw. fan-page. Co w praktyce oznacza polubienie naszego profilu?

 

Danie dnia
Codziennie w serwisie wyróżniamy jedno danie - naszym zdaniem najciekawsza, najsmaczniejsze i najlepiej opisane. Wchodząc na swojego Facebooka i lubiąc Smakera - zobaczycie czyj przepis został wyróżniony. Na razie publikujemy tylko niektóre przepisy dnia, chcecie więcej - piszcie smiało!

 

Dodatkowe dania
Na naszym profilu polecamy także inne dania. Wygląda to mniej więcej tak, że siedzimy w redakcji, patrzymy za okno i myślimy na co sami mielibyśmy ochotę - potem szukamy czegoś w Smakerze i polecamy. A najbardziej cieszymy się gdy komentujecie nasze propozycje...

 

Artykuły
Każdy nowy artykuł trafia także na nasz profil. Skoro już się napracowaliśmy nad wyborem tematu, napisaniem tekstu i dobraniem odpowiednich przepisów to chcemy, by nasze słowo dotarło do jak największej ilości czytelników. Dlatego liczymy, że będziecie polecać nasze teksty swoim znajomym...

 

Tematy specjalne - wydarzenia
Znacie doskonale tematy specjalne - 4 teksty poświęcone jednemu zagadnieniu. Na naszym fan-page'u tworzymy towarzyszące tematom specjalnym wydarzenia. Każdy kto weźmie udział w wydarzeniu dostanie od nas dodatkowe porady, artykuły, przepisy, a czasem i małe upominki.

 

Ciekawostki
Nie wszystko możemy opublikować w serwisie - a czasem znajdujemy intersujące zdjęcia, śmieszne ciekawostki czy przydatne porady. To wszystko trafia na nasz profil.

 

Konkursy
Opłaca się nas lubić! Najlepiej wiedzą o tym Ci, którzy wygrywają nasze facebookowe konkursy. Czasem rozdajemy smycze, czasem kubki, innym razem książki...

 

Wy

Wreszcie rzecz najważniejsza - Wasza obecność! Na Smakerze możecie dodawać jedynie przepisy oraz wypowiadać się na forum. Na fan-page'u możecie dzielić się z nami i innymi smakerowiczowami dowolnymi treściami. No prawie dowolnymi - zakładamy jednak, że każdy z Was wie, że chodzi o kuchnię.
Warto nas lubić? Pewnie, że warto. Spotkajmy się na Facebooku! Kliknij!

BR

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Wędliny Szynka z galaretką w słoiczku.

Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...

Odsłon: 32564

>60 min
61
30 min
1
Przetwory Shoty z kurkumy i imbiru na odporność

Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...

Odsłon: 81

15 min
2
30 min
0

Przepis dnia

Desery Ciasto Zebra z cukinii

Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...

Odsłon: 923

15 min
16
Dania główne Golonko wieprzowe wolno gotowane

Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...

Odsłon: 332

15 min
10

Polecane artykuły

Informacje Dodany do kawy, pomaga schudnąć. Zrób też schab, zupę lub sos z tą genialną przyprawą

Kardamon – genialna przyprawa z Indii – znajduje zastosowanie zarówno w kuchni, jak i w medycynie naturalnej. Nie dość, że doskonale podkreśla ona...

0
Informacje Likier z kukułek. Smak cukierków z dzieciństwa

Kojarzysz cukierki kukułki, czyli nadziewane karmelki? To kultowe polskie słodycze, które nadal cieszą się dużym zainteresowaniem. Nie każdy wie, ż...

2
Informacje Idealna sałatka dla kobiet po 50. Skończą się problemy ze zbędnymi kilogramami i wypadaniem włosów

Nie jest tajemnicą, że po 50. roku życia metabolizm spowalnia. Wiele pań w tym wieku zaczyna borykać się z nadprogramowymi kilogramami, oraz przykr...

4
Informacje 5 pomysłów na surówki do mięs z rusztu. Proste przepisy idealne do grilla

Grillowana karkówka, szaszłyki, czy kiełbasa to pyszne dania, które potrzebują odpowiedniej oprawy. Warto zaserwować je ze świeżym lub podpiekanym...

6