Do góry

Newsy

Pierogi z kapustą i grzybami, pyzy z boczkiem...

Z powodu zabiegania i zapracowania często nie mamy czasu na gotowanie. Zamiast tego stołujemy się w barach szybkiej obsługi lub jeśli znajdziemy 20 minut czasu więcej idziemy do baru z chińskim jedzeniem lub na pizzę.

Może zamiast tego warto zainteresować się produktami mrożonymi domowej jakości?

Firma ANITA wprowadza na rynek nową markę pyz i pierogów - Pyza Polska. To dobra wiadomość dla koneserów, a tych w Polsce nie brakuje. Badania wskazują, że na mrożone przysmaki przeznaczamy już 2,3 % domowego budżetu.

Jak u babci, ale na szybko


Aby spełnić wymagania najbardziej wybrednych miłośników rodzimej kuchni, firma ANITA przygotowała cztery klasyczne smaki pierogów: z kapustą i grzybami, ruskie, z mięsem, truskawkami oraz pyzy z boczkiem. Wiedząc, że Polacy wysoko cenią tradycyjny smak, użyła sprawdzonych receptur oraz najwyższej jakości składników. - Naszym celem było stworzenie wyrobów, które z jednej strony będą nawiązywały do tradycyjnej polskiej kuchni, z drugiej będą synonimem nowoczesnego stylu życia, gdzie pośpiech jest codziennością - tłumaczy Robert Serediuk, dyrektor handlowy firmy ANITA.

Seria Pyza Polska, podobnie jak inne produkty ANITY, będzie dostępna we wszystkich sklepach dyskontowych oraz supermarketach. Ze względu na rosnącą popularność kuchni polskiej za granicą firma część produkcji przeznacza na sprzedaż eksportową - Pyza Polska najdzie się więc na talerzach Brytyjczyków, Czechów, Litwinów, Niemców oraz mieszkańców innych krajów Unii Europejskiej.

Wypij serce węża... Zobacz temat specjalany o kuchni chińskiej!


Informacja Prasowa/Interia.pl




Polecane przepisy

Zobacz więcej

Komentarze do artykułu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń