Wyniki wyszukiwania dla halibut okrasa ��amie

(73)

Artykuły halibut okrasa ��amie

Wszystkie

Informacje Halibut – co to za ryba i jak ją przyrządzić?

Halibut to jedna z najpopularniejszych ryb w polskiej kuchni, ceniona nie tylko za swój wyjątkowy smak, ale również prozdrowotne właściwości. Podaw...

14
Książki „Pascal kontra Okrasa”

Książka kulinarna Lidla jest swoistym podsumowaniem dotychczasowego dorobku kucharzy w ramach współpracy z siecią.

2
Konkursy Konkurs: Wygraj najnowszą książkę Doroty Wellman i Karola Okrasy

Ryby są super - możesz bez chwili zawahania podpisać się pod tym stwierdzeniem? W takim razie nasz najnowszy konkurs jest skierowany właśnie do cie...

3
Konkursy Rozstrzygnięcie konkursu: Wygraj najnowszą książkę Doroty Wellman i Karola Okrasy

Karp nie musi być nudny! Wystarczy odrobina kreatywności, kilka składników, które sprawią, że na nowo pokochacie tę rybę.

0
Wydarzenia Relacja z VI Aperitifu po francusku

Już po raz szósty w Pałacu Zamojskich (Ogrody Foksal) odbył się Aperitif po francusku.

0
Informacje Jak przyrządzać ryby na święta – opcje dla tych, którzy nie lubią karpia

Karp to jedna z 12 potraw, które lądują na wigilijnym stole. Jedni nie wyobrażają sobie bez niego świąt, inni natomiast czują mdłości na myśl o jeg...

11
Informacje W Lidlu…kroi się niezła akcja promocyjna na Święta

Lubimy wygrywać i lubimy otrzymywać nagrody. Blisko połowa z nas chętniej niż zazwyczaj korzysta z akcji promocyjnych w okresie przedświątecznym.

1
Wydarzenia Aperitif po francusku 2009

Już 4.06.2009 po raz szósty w Polsce odbędzię się święto francuskiej sztuki kulinarnej "Apertif po francusku"!

0
Ewa gotuje Wiosenna kuchnia według Ewy Wachowicz

W kuchni Ewy Wachowicz zapanowała wiosna. W 451. odcinku programu Ewa Gotuje prowadząca postanowiła zaprosić widzów do ogrodu na wspólne wędzenie,...

6
Informacje 10 przepisów od kulinarnych celebrytów

Niemal każdy wielbiciel dobrej kuchni uwielbia programy kulinarne. I niemal każdy wielbiciel uważa, że danie z ekranu przygotowałby lepiej...

11
Książki 2 miliony książek kulinarnych od Lidla na święta

Lidl po raz trzeci wprowadza ofertę promocyjną, w ramach której klienci sieci będą mogli otrzymać książkę kulinarną. Tym razem jej tematem są ryby...

3
Informacje Co zrobić z porów?

Por w polskiej kuchni wykorzystywany jest niemal wyłącznie jako składnik włoszczyzny. Na stoły raczej nie trafia, a kojarzy się z rozgotowanymi w z...

67
Informacje Choroba Hashimoto – wszystko, co powinieneś o niej wiedzieć

Hashimoto to choroba, która dotyka coraz więcej osób, niezależnie od wieku. Łagodzenie jej objawów polega nie tylko na przyjmowaniu leków, ale równ...

44
Informacje Kotlety z przepisów gwiazd. Tak robią je Gessler, Makłowicz, Strzelczyk i inni

Polacy kochają kotlety. Trudno się dziwić, skoro można je przygotować na tak wiele sposobów. Odkryj przepisy na kotlety mięsne, warzywne i rybne, k...

27
Informacje Dieta na cholesterol – porady, przepisy i zasady

Wskazuje się, że nawet co drugi Polak może borykać się z podwyższonym poziomem cholesterolu, jednak wie o tym zaledwie około ośmiu milionów osób. N...

46
Informacje 6 przepisów na chrupiące panierki!

Masz dość nudnej panierki z bułki tartej i mąki? Sprawdź 6 przepisów na niezwykłe panierki, które wyczarują nowy smak niejednej potrawy! Bułka tart...

0
Informacje Jakie dania rybne warto podać w święta?

Karp to jedna z najpopularniejszych ryb na świątecznym stole. Jednak nie warto ograniczać się wyłącznie do niego. Podpowiadamy, jakie jeszcze dania...

7
Informacje Listopad 2020 - najpopularniejsze przepisy

Jakie receptury cieszyły się ostatnio największym zainteresowaniem wśród czytelników Smakera? Oto zestawienie najpopularniejszych przepisów ubiegłe...

4
Informacje Co zamiast karpia na Wigilię?

Hasło – „ryba na Wigilię”. Jaki gatunek przychodzi Ci na myśl jako pierwszy? Jesteśmy niemal pewni, że jest nim karp. Nic dziwnego. Zgodnie z trady...

2
Informacje Kuchnia kaszubska w najlepszych odsłonach

Kaszuby to region położony w północnej części Polski, słynący z pięknych krajobrazów i znakomitej kuchni. Zupy, ryby, mięsa, placki oraz grzyby – k...

6
Informacje Czym zastąpić bułkę tartą w panierce?

Wielu z nas uważa, że bułka tarta to kwintesencja panierki. Bez niej nie powstałaby chrupiąca i złocista skorupka otulająca smażone mięso, ryby i w...

9
Książki Kuchnia lekkostrawna. Szkoła gotowania

„Less is more” to coraz bardziej popularne określenie, które można przetłumaczyć jako „im mniej, tym lepiej”. Nieprzypadkowo obecnie również w kuch...

0
1 2 3
z
4