Wyniki wyszukiwania dla pachwina duszona
Artykuły pachwina duszona
Wszystkie
Duszone mięso może być pysznym przysmakiem, który jest prosty do przygotowania i nie wymaga od nas wiele wysiłku. Wystarczy zadbać o kilka elementó...
14 października 2014 r. Polskę odwiedził Marco Pierre White, jeden z najsłynniejszych szefów kuchni na świecie, kulinarny geniusz i ambasador Bulio...
Wołowina to mięso smaczne i chętnie wybierane. Jednak czy zawsze wiemy, który kawałek mięsa wybrać lub co z nim zrobić?
Wołowina to mięso smaczne i chętnie wybierane. Jednak czy zawsze wiemy, który kawałek mięsa wybrać lub co z nim zrobić?
Gulasz węgierski, zrazy wołowe czy potrawka z kurczaka to dania, które idealnie sprawdzą się na obiad. Każde z nich ma przynajmniej jeden element w...
Piąty odcinek nowego sezonu „Ewa gotuje” za nami. Jak co tydzień prowadząca przygotowała pomysłowe dania. Pokazała jak zrobić pyszny gulasz z kocio...
Jest coś bardzo romantycznego i urzekającego w smaku zrazów czy bitek, które kojarzą się z dzieciństwem - pieczołowicie i z miłością przygotowywany...
Przełom lata i jesieni to czas, w którym Polacy chętnie wyruszają do lasów na grzybobranie. Fakt ten nie powinien nikogo dziwić – zbieranie grzybów...
Jesienna edycja konkursu za nami. W listopadzie użytkownicy Smakera podzielili się z nami swoimi sprawdzonymi przepisami na dania jednogarnkowe.
Mięso drobiowe znamy i cenimy wszyscy: za smak, zapach i niezwykłe wartości odżywcze. Odkąd około 3 tys. lat przed naszą erą w obejściach ludzkich...
Kto z nas nie czeka na rozpoczęcie sezonu grillowego tylko po to, aby móc znów skosztować wyśmienitej karkówki z cebulką czy też krwistego bądź wyp...
W sobotę 2 października o godzinie 10:10 w Polsacie Ewa Wachowicz zaprezentuje przepis na karmuszką, czyli regionalną zupę gulaszową z Warmii i Maz...
Tradycyjne potrawy to element, bez którego chyba nikt nie wyobraża sobie wigilijnej, uroczystej kolacji w gronie najbliższych. Zgodnie z obyczajami...
Nie od dziś gotowanie to jedno z ulubionych zajęć Polaków. Lubimy próbować nowe przepisy, a im bardziej są one wyszukane, tym lepiej. Wystarczy tr...
Surówka z czerwonej kapusty z majonezem czy z oliwą? A może wolisz bardziej fit wersję? Opcji jest mnóstwo! Mamy dla ciebie najlepsze przepisy na s...
Przygotowanie miękkiej pieczeni, kruchych kotletów schabowych lub aromatycznego gulaszu wcale nie musi być trudne, jeśli poznamy cechy idealnego mi...
Boczniaki zyskują coraz większą popularność w naszym kraju. Znacznie łatwiej kupić je w sklepach i znaleźć ciekawy przepis z ich wykorzystaniem. Al...
„Na świętego Marcina najlepsza gęsina, patrz na piersi, patrz na kości, jaka zima nam zagości” - pierwsza część tego starego porzekadła jest nam do...
Mówi się, że golonka to potrawa, którą się kocha albo nienawidzi. Niemniej jednak przysmak ten ma mnóstwo fanów i uchodzi za kluczowe danie w wielu...
Badania wskazują, że wieprzowina jest tym rodzajem mięsa, po które Polacy sięgają najczęściej. Jednym z popularniejszych kawałków jest oczywiście k...
Po latach traktowania ich po macoszemu, żeberka wieprzowe wracają do łask. I cóż to jest za powrót! Wzorem Amerykanów, nauczyliśmy się przygotowywa...
Skorzonera to zapomniane warzywo, które powoli zaczyna wracać na nasze stoły. Nie tylko doskonale smakuje, ale również ma dobroczynny wpływ na nasz...