Wyniki wyszukiwania dla pana cota
Artykuły pana cota
Wszystkie
Od decyzji o zatrudnianiu kobiet, przez tworzenie znakomitej jakości produktów spożywczych, po dbanie o tych, którzy w życiu mieli mniej szczęścia...
Polska szlachta lubiła dobrze zjeść i wcale się z tym nie kryła. Stoły uginały się pod ciężarem wykwintnych potraw, a nadworni kucharze prześcigali...
Polska szlachta lubiła dobrze zjeść i wcale się z tym nie kryła. Stoły uginały się pod ciężarem wykwintnych potraw, a nadworni kucharze prześcigali...
Wyczekiwany najbardziej przez najmłodszych, którzy pod groźbą jego braku zjadają pilnie nawet brukselkę. Czasem jednak nie mamy już siły, by go zro...
Siostra Anastazja bez dwóch zdań jest najbardziej znaną gotującą duchowną. Jej przepisy podbiły serca wielu Polek i Polaków, nieprzerwanie cieszą s...
Czy zwykły, swojski burak jest nas w stanie czymkolwiek zaskoczyć? Ćwikła, jarzyna, barszczyk - na wielu stołach te propozycje wyczerpują buraczane...
Tradycyjne, wielkanocne słodkości, które każdego roku trafiają na nasze stoły, warto jednak wzbogacić nutką nowoczesności, które nada im oryginalne...
Tapinder Sharma mieszka w Polsce już 18 lat. Od siedmiu pokazuje Polakom, jak się jada w Indiach. Z okazji otwarcia kolejnej restauracji - tym raze...
Mamy zaszczyt przedstawić Wam szczęśliwych laureatów konkursu i ich wspaniałe prace.
<b>Z książki „Zamień chemię na jedzenie" można dowiedzieć się, co zawiera keczup, co oznacza „bez cukru" na etykiecie i jak wybierać świeże mięso....
Anna Dereszowska, popularna aktorka teatralno-musicalowa, filmowa i telewizyjna wcieliła się w tytułową rolę w nowym serialu „Lulu". Podobnie jak j...
Tuż przed świętami chcieliśmy zrobić Wam małą niespodziankę poprawiając nieco wygląd niektórych elementów w serwisie oraz dodając nowe, ciekawe fun...
Wraz z nastaniem jesieni zmienia się nie tylko otaczający nas krajobraz, ale również nasze kulinarne pragnienia. Częściej sięgamy po treściwsze pot...
Jak wyglądają typowe dni autorek książki "Szczypta smaku", czego nie lubią w gotowaniu oraz o tym co najbardziej lubią jeść dowiecie się czytając w...
<b> Nasi dzielni testerzy mieli tydzień na wypróbowanie Multicookera firmy Phillips. Podzielili się z nami swoimi spostrzeżeniami na temat tego urz...
Miodownik to ciasto deserowe, wywodzące się z żydowskiej tradycji weselnej. W Polsce przepis ten nieco zmodyfikowany, często wykorzystywany jest na...
<b>Kochani, aby nam wszystkim z przyjemnością korzystało się ze Smakera, postanowiliśmy uaktualnić naszą Netykietę. </b>
Choć nazwa może brzmieć zagadkowo, danie jest proste w przygotowaniu i sycące, a składniki z pewnością masz już w swojej kuchni. Wiśniowa zupa poda...
Już w sobotę 2 września o godz. 20:00 w telewizyjnej Czwórce widzowie będą mieli okazję zobaczyć premierę programu „Para do gara. Ona mówi, on gotu...
Martin Gimenez Castro został nowym sous-chefem, czyli zastępcą szefa kuchni Mateusza Gesslera w ósmej edycji programu „Hell's Kitchen". Argentyńczy...
Wszystko wskazuje na to, że pogoda spłatała nam wyjątkowo niemiłego figla. Zapowiadaliśmy otwarcie sezonu grillowego, podsuwaliśmy pomysły na plene...
Kto wymyślił Dzień Bez Mięsa? Wariat - powiedzą jedni. Idealista - krzykną drudzy. Ten wariat i idealista pochodził z Ameryki i należał do grupy ak...