Wyniki wyszukiwania dla paszteciki z pieczarkami smazone na oleju

(1956)

Artykuły paszteciki z pieczarkami smazone na oleju

Wszystkie

Wideo Smażone jabłka

Kto nie lubi jabłek w cieście? Szczególnie jesienią, gdy owoce są najbardziej soczyste. Ten pyszny przysmak możesz zjeść praktycznie o każdej porze...

10
Informacje Paszteciki - świąteczna przekąska

Najczęstszym dodatkiem do świątecznego barszczu są uszka, jednak w wielu domach, poza pierożkami, serwuje się również paszteciki. Jak je zrobić, ab...

49
Informacje Krokiety i paszteciki na świąteczny stół

Najczęstszym dodatkiem do świątecznego barszczu są uszka, jednak w wielu domach, poza pierożkami, serwuje się również krokiety i paszteciki. Jak je...

38
Informacje Czy obierać pieczarki? Obierki z pieczarek to kuchenny hit!

Pieczarki to jeden z najchętniej wykorzystywanych produktów w kuchni, który uatrakcyjnia smak wielu dań i przekąsek. Mało kto jednak zdaje sobie sp...

5
Wideo Krem z pieczarek

Jesienią pogoda często nas nie rozpieszcza. W chłodne i deszczowe dni na obiad świetnie sprawdzają się zupy, które nie tylko rewelacyjnie smakują,...

13
Informacje Smażone warzywa są zdrowsze niż gotowane?

Gotowanie warzyw wydaje się jedną z najzdrowszych form ich przygotowywania. Jednak najnowsze wyniki badań rzucają nowe światło na ten pogląd. Okazu...

13
Wideo Wyjątkowy deser, smażone banany

Lubisz banany? Możesz z nich przygotować naprawdę pyszną przekąskę. Wystarczy, że zainspirujesz się tym przepisem i je podsmażysz. Dodaj tylko kilk...

9
Informacje "Bake Off..." - przepis na paszteciki Tomasza

W piątym odcinku "Bake Off - Ale Ciacho!" uczestnicy mieli za zadanie przygotować paszteciki w dwóch wersjach. Oto propozycje Tomasza.

13
Informacje Czy trzeba obierać pieczarki? Wartości odżywcze, krojenie i przechowywanie pieczarek

Pieczarki to popularny składnik wielu dań, są niskokaloryczne, bogate w białko i składniki odżywcze, takie jak selen, potas i witaminy z grupy B. W...

10
Informacje Pieczarki na 10 sposobów

Pieczarki to najczęściej jedzony rodzaj grzybów na świecie. Jak je przygotować, aby uniknąć kulinarnej nudy?

17
Informacje Grzanki z rozmarynowymi pieczarkami

Ta ciepła i chrupiąca przekąska bez wątpienia wprawi cię w dobry nastrój. Wystarczy kilka pieczarek, gałązka rozmarynu i dobrej jakości chleb. Pros...

7
Wideo Smażone jabłka w cieście z cukrem pudrem

To danie sprawdzi się zarówno na słodkie śniadanie, obiad, jak i pyszny podwieczorek. Jabłka w cieście z cukrem pudrem to potrawa, którą chyba, każ...

47
Informacje Szybkie, tanie i przepyszne: 3 pomysły na paszteciki

Paszteciki to małe, smaczne i szybkie przekąski, które sprawdzą się doskonale podczas imprez, pikników czy po prostu jako łatwy do przygotowania po...

12
Informacje Oleje i oliwy

Nie może ich zabraknąć w żadnej diecie! To płynne złoto dostarcza nam mnóstwa cennych składników. Wybierz swój ulubiony rodzaj.

0
Wideo Smażone banany. Prosty przepis na pyszny deser

Takiemu deserowi nie oprze się żaden łasuch. Połączenie bananów, wiórków kokosowych oraz cukru pudru sprawi, że te pyszne słodkości znikną z talerz...

3
Informacje Co podać do wigilijnego barszczu? Zrób paszteciki z naszego przepisu

Paszteciki z kapustą i grzybami to wyśmienity dodatek do wigilijnego barszczu. Możesz przygotować je zarówno z ciasta francuskiego, jak i drożdżowe...

50
Informacje Olej po smażeniu: Gdzie wylewać i co zrobić ze zużytym olejem z frytkownicy?

Co zrobić ze zużytym olejem po smażeniu? Jak przechowywać olej i gdzie go wyrzucić? Jak wykorzystać zużyty olej ponownie? Te pytania często zadają...

17
Informacje Pieczarki - sposób na raka, cholesterol i nadwagę

Pieczarki to najczęściej jedzony rodzaj grzybów na świecie. Właśnie teraz możemy zasadzić je w domu. Zobaczmy tylko, czy warto!

18
Wideo Aksamitna zupa krem z pieczarek i włoszczyzny

Wiosenna pogoda lubi płatać figle. W chłodny dzień dobrze jest zjeść coś rozgrzewającego i sycącego. Taka właśnie jest zupa krem z pieczarek i włos...

2
Wideo Wellington. Stek w cieście francuskim z pieczarkami

To wyjątkowe danie przypadnie do gustu nawet najbardziej wybrednym smakoszom. Wellington, czyli stek w cieście francuskim z dodatkiem pieczarek, to...

2
Informacje Powietrze zamiast oleju!

Airfryer Philips to wielofunkcyjne urządzenie do smażenia, grillowania i pieczenia. Dzięki wyjątkowej technologii opływu powietrza RapidAir gwarant...

3
Informacje Jak wykorzystać olej porowy?

Olej porowy często spotyka się w restauracjach i świetnie komponuje się z mięsem, rybami i warzywami. Ten dodatek swoją prostotą zachwyca podniebie...

0
1 2 3 4 5
. . .
z
89