Wyniki wyszukiwania dla roladki z karkówki z pieczarkami
Artykuły roladki z karkówki z pieczarkami
Wszystkie
Roladki z tortilli to doskonała przekąska na każdą imprezę - zarówno tę rodzinną, jak i w gronie przyjaciół. Świetnie sprawdzą się one również jako...
Pieczarki to jeden z najchętniej wykorzystywanych produktów w kuchni, który uatrakcyjnia smak wielu dań i przekąsek. Mało kto jednak zdaje sobie sp...
Jesienią pogoda często nas nie rozpieszcza. W chłodne i deszczowe dni na obiad świetnie sprawdzają się zupy, które nie tylko rewelacyjnie smakują,...
Pieczarki to popularny składnik wielu dań, są niskokaloryczne, bogate w białko i składniki odżywcze, takie jak selen, potas i witaminy z grupy B. W...
Pieczarki to najczęściej jedzony rodzaj grzybów na świecie. Jak je przygotować, aby uniknąć kulinarnej nudy?
Ta ciepła i chrupiąca przekąska bez wątpienia wprawi cię w dobry nastrój. Wystarczy kilka pieczarek, gałązka rozmarynu i dobrej jakości chleb. Pros...
Organizujesz weekendową imprezę dla znajomych? Może szykujesz karnawałowe przyjęcie? Niezależnie od okazji polecimy ci przepis na roladki z cukinii...
Pyszna grillowana cukinia oraz niezwykle aromatyczny i nietypowy twarożek stworzą udaną całość na twoim talerzu. Przepis na wspaniałą przystawkę na...
Pieczarki to najczęściej jedzony rodzaj grzybów na świecie. Właśnie teraz możemy zasadzić je w domu. Zobaczmy tylko, czy warto!
Wiosenna pogoda lubi płatać figle. W chłodny dzień dobrze jest zjeść coś rozgrzewającego i sycącego. Taka właśnie jest zupa krem z pieczarek i włos...
To wyjątkowe danie przypadnie do gustu nawet najbardziej wybrednym smakoszom. Wellington, czyli stek w cieście francuskim z dodatkiem pieczarek, to...
Ewa gotuje: Jesienna kolorowa zupa, pieczone plastry karkówki z cebulą i pyszne ciasto bez pieczenia
W sobotę 24 października o godzinie 10:10 w Polsacie Ewa Wachowicz zaprasza na odcinek w barwach jesieni. Na początek ugotuje kolorową zupę papryko...
Pieczarki królują wśród najczęściej jedzonych grzybów nie tylko w Polsce, ale również na świecie. Grzyby te są łatwe w hodowli i idealnie nadają si...
Warzywa nadziewane rozmaitymi dodatkami to idealny przysmak na każdą okazję. Faszerowane pieczarki, cukinia, papryka, a może bakłażan lub ziemniaki...
Smażenie pieczarek to jedna z najczęstszych czynności, jakie wykonuje się w kuchni. Pasują do zup kremów, dań głównych, sosów do mięs czy wytrawnyc...
Po raz kolejny Ewa Wachowicz zaskoczy widzów swoją pomysłowością. W kolejny odcinku kulinarnego programu "Ewa gotuje", prowadząca podzieli się z wi...
Ewa Wachowicz wiele razy mówiła, że w kuchni ceni sobie sezonowość, jak też potrawy powstające z ogólnodostępnych produktów. Dlatego też w tym odci...
Najnowszy odcinek programu „Ewa gotuje” będzie prawdziwą gratką dla osób, które tęsknią za potrawami popularnymi w PRL-u. Na pierwsze danie prowadz...
Jedni je uwielbiają, dla innych nie mają smaku i mogłyby nie istnieć. Pieczarki to grzyby, które dostępne są przez cały rok. Oczywiście prawdziwi m...
Tuż przed świętami Ewa Wachowicz podzieli się z widzami swoimi ulubionymi przepisami na wigilijną zupę grzybową oraz znakomity piernik na zsiadłym...
Ewa Wachowicz w swoich programach zachęca widzów do przygotowywania zdrowych i smacznych przepisów. W 463 odcinku opowie nieco więcej o kiszonkach,...
Jak co miesiąc, prezentujemy wam 10 przepisów, które w ubiegłym miesiącu cieszyły się największą popularnością wśród użytkowników Smakera i Interii...