Wyniki wyszukiwania dla stek z rostbefu piekarnika
Artykuły stek z rostbefu piekarnika
Wszystkie
Jeśli nie wyobrażasz sobie obiadu bez solidnej porcji mięsa, to z pewnością spodoba ci się przepis na steki z salsą pomidorową. Zobacz, jak przygot...
Nie tylko Amerykanie uwielbiają wołowe steki. Polacy coraz częściej przekonują się do tej potrawy, ale wciąż nie do końca wiedzą, jak przyrządzić t...
Zdarza wam się kupować za dużo pieczywa, którego nie jesteście w stanie przejeść? Zamiast wyrzucać czerstwy chleb, lepiej wykorzystać go w kuchni d...
<b>Nadchodzący sezon grillowy stawia przed nami wyzwania. Jak podać krwisty i dobry stek? Amerykanie opanowali tę sztukę do perfekcji, a Polacy? Cz...
To wyjątkowe danie przypadnie do gustu nawet najbardziej wybrednym smakoszom. Wellington, czyli stek w cieście francuskim z dodatkiem pieczarek, to...
Pieczenie potraw kojarzy się z rozproszonym po całym domu aromatem jedzenia. Niestety zdarza się też tak, że piekarnik przesiąka przykrym zapachem,...
Tak przygotowanego bakłażana jeszcze nie jadłeś! Jest kremowy, aromatyczny, a dodatek orzeszków pinii, cebulki dymki i sosu jogurtowego doskonale d...
Sponsorowane
Słodkości są bliskie Twojemu sercu, ale chcesz, żeby były możliwie zdrowe? Przygotowuj je w domu! Piekąc domowe ciasteczka albo ciasta, masz kontro...
Ziemniaki to jeden z najpopularniejszych dodatków do obiadu. Można je przygotować na wiele sposobów. Dzisiaj podpowiemy, jak zrobić pyszne ziemniak...
Pasteryzacja ogórków konserwowych to znana metoda przedłużania trwałości tych popularnych warzyw. Zabezpiecza przed rozwojem bakterii, grzybów i dr...
Krótsze dni i spadające temperatury często przywołują uczucie melancholii. Zima nie musi być jednak smutnym sezonem - wystarczy sięgnąć po aromatyc...
Łosoś to jedna z najpopularniejszych ryb w naszym kraju. Zwykle najczęściej kupowaną odmianą jest łosoś norweski z Atlantyku. Rzadziej znaleźć możn...
Szukasz pomysłu na wyjątkowy obiad, który zasmakuje całej rodzinie? Weź pod uwagę szaszłyki z piekarnika. Te możesz przygotować w wersji mięsnej, j...
Z Pawłem Małeckim, jednym z najbardziej znanych polskich cukierników, rozmawiamy o słodkościach, rekordach Guinessa i kulinarnych inspiracjach. Prz...
W Irlandii wyłoniono zwycięzcę corocznego konkursu World Steak Challenge. Po raz pierwszy tytuł mistrza steków uzyskała Japonia. Wyróżnienie przyzn...
Jak skutecznie umyć piekarnik? Przypalone jedzenie, zaschnięty brud oraz i tłuste zacieki mogą stanowić nie lada wyzwanie. Zwłaszcza jeśli od dłużs...
Sarnina stanowi jeden z najbardziej niedocenianych surowców, przez co rzadko ląduje na naszych talerzach. Dania na jej bazie można znaleźć zwykle w...
Szuflada pod piekarnikiem to nie dodatkowe miejsce do przechowywania. Zaprojektowano ją w innym celu
Zastanawiałeś się kiedyś, do czego tak naprawdę służy szuflada pod piekarnikiem? Każda z przestrzeni zaprojektowanych przez producentów sprzętów ku...
Pyszne, sycące i szybkie w przygotowaniu danie. Wytrawne tarty, bo o nich właśnie mowa, to potrawy nadal trochę niedoceniane. Sprawdź, jak je przyg...
Koniec lata to moment, kiedy na naszych stołach zaczynają pojawiać się śliwki. Owoce te są pyszne zarówno na surowo, w postaci przetworów, jak i ja...
Udka z kurczaka to popularny polski przysmak, podawany w każdym domu i na każdą okazję. Znane z chrupiącej skórki i rozpływającego się w ustach mię...
466. odcinek programu „Ewa Gotuje" poświęcony będzie obiadowi, który można szybko przygotować. Ewa Wachowicz postawi na owocowo-warzywną zupę, niet...