Wyniki wyszukiwania dla szybkie ciasto ucierane z budyniem jabłkami na oleju
Artykuły szybkie ciasto ucierane z budyniem jabłkami na oleju
Wszystkie
Dobrej jakości składniki, sprawdzone przepisy i autentyczność to elementy, na które składa się kuchnia Ewy Wachowicz. W 488. odcinku programu "Ewa...
Do upieczenia ciasta ucieranego z owocami leśnymi potrzebujesz samych podstawowych składników. Przepis jest naprawdę prosty, a wypiek nadaje się na...
W 490. odcinku programu "Ewa Gotuje" prowadzącą zaproponuje widzom zrobienie pysznej i sycącej zupy gulaszowej, pierogi z farszem z białej kapusty...
Zapraszamy na małe co nieco! Może wcale nie takie małe, bo miodownik z budyniem orzechowym to bardzo eleganckie i okazałe ciasto. Przekonaj się, ja...
Jabłka to owoce, które warto jeść nawet codziennie. Można zrobić z nich także pyszne przetwory na zimę. Musy, dżemy i soki jabłkowe to produkty, kt...
Przywitaj nowy rok pysznym śniadaniem. Zaproponuj swojej rodzinie wyborne tosty francuskie z jabłkami z dodatkiem chrupiących orzechów. To idealne...
Weekend to idealny czas na robienie ciast. Macie ochotę na klasyczne wypieki, a może wolelibyście spróbować czegoś nowego? Mamy dla was kilka cieka...
W kuchni najlepsze są dodatki, które podkręcają smak dania, ale też działają korzystnie na organizm. Przekonaj się, jakie właściwości ma róża ucier...
W sobotę 26 marca w programie "Ewa gotuje", prowadząca sięgnie po klasyki kuchni śródziemnomorskiej – co ciekawe: u nas raczej mało znane.
Przepisy na pyszne i efektowne ciasta wcale nie muszą być skomplikowane. Oto kilka sprawdzonych pomysłów na proste wypieki, które idealnie sprawdzą...
Jabłka to jedne z najpopularniejszych owoców w naszym kraju. Jak je przygotować, aby smakowały naprawdę dobrze?
Owoce zapiekane pod kruszonką, z angielska zwane crumble, to doskonały pomysł na deser o każdej porze roku.
Nie może ich zabraknąć w żadnej diecie! To płynne złoto dostarcza nam mnóstwa cennych składników. Wybierz swój ulubiony rodzaj.
Masz ochotę na coś słodkiego? Przygotuj szybki deser ze składników, które z pewnością masz w domu. Domowy budyń zasmakuje zarówno dużym, jak i mały...
Dla wielu mama to najważniejsza osoba na świecie. Wcale nie potrzebuje wyszukanych prezentów, żeby poczuć się kochaną. Przygotuj dla niej pyszne ci...
Co zrobić ze zużytym olejem po smażeniu? Jak przechowywać olej i gdzie go wyrzucić? Jak wykorzystać zużyty olej ponownie? Te pytania często zadają...
Olej porowy często spotyka się w restauracjach i świetnie komponuje się z mięsem, rybami i warzywami. Ten dodatek swoją prostotą zachwyca podniebie...
Codziennie produkujemy ogromną ilość śmieci. W 2021 było to aż 13,7 mln ton odpadów komunalnych, czyli śmieci, które codziennie powstają podczas pr...
Airfryer Philips to wielofunkcyjne urządzenie do smażenia, grillowania i pieczenia. Dzięki wyjątkowej technologii opływu powietrza RapidAir gwarant...
Jakie tłuszcze dodają energii, a z których lepiej zrezygnować? Bierzemy pod lupę masło, margarynę oraz oleje i oliwy pochodzenia roślinnego.
Sernik, makowiec, a może karpatka? W niemal każdym polskim domu na święta czy wizytę gości piecze się pyszne, tradycyjne ciasta. Wiele gospodyń kor...
Ciasto francuskie, jako produkt uniwersalny, bardzo często trafia do naszych koszyków w czasie zakupów. Dopiero później okazuje się, że nie mamy po...