Wyniki wyszukiwania dla udziec z sarny w rekawie
Artykuły udziec z sarny w rekawie
Wszystkie
Rękaw do pieczenia to jeden z najważniejszych wynalazków kucharskich – zwłaszcza dla osób, które cenią sobie łatwość przyrządzania dań i szybkość g...
Sarnina stanowi jeden z najbardziej niedocenianych surowców, przez co rzadko ląduje na naszych talerzach. Dania na jej bazie można znaleźć zwykle w...
Indyk kojarzy się z kruchym i soczystym mięsem, a także dodatkami w postaci pieczonych ziemniaków i warzyw. Zaskocz swoich przyjaciół tym iście ame...
Na najważniejsze okazje wybieramy najlepsze rodzaje win. Bez wątpienia takim wyjątkowym czasem, którego celebrowanie wymaga specjalnej oprawy jest...
Jesienna edycja konkursu za nami. W listopadzie użytkownicy Smakera podzielili się z nami swoimi sprawdzonymi przepisami na dania jednogarnkowe.
Dziczyzna to mięso, które nie cieszy się zbyt dużą popularnością, a szkoda, bo ma naprawdę wiele do zaoferowania. Jej ogromną zaletą jest nie tylko...
Sztufada to polski specjał, który świetnie sprawdza się zarówno jako przystawka, jak i danie główne. Występuje on w kilku różnych wersjach i podawa...
Ułożenie sztućców w krzyż po skończonym posiłku w lokalach, które przyłączyły się do akcji Bardzo Dobre Maniery, to sygnał że chcemy przekazać symb...
Ta odmiana śliwek bywa niedoceniana przez wiele osób. Tymczasem okazuje się, że mirabelki są nie tylko smaczne, ale również bardzo zdrowe.
Ziemniaki to najpopularniejszy składnik w polskiej kuchni. Frytki, purée czy placki to tylko kilka z wielu przykładów ziemniaczanych przekąsek. Mał...
Nie ulega wątpliwości, że kurczak to jedno z najpopularniejszych mięs w polskiej kuchni. Udka, piersi czy skrzydełka – każdego dnia można wyczarowa...
Karkówka to jedno z ulubionych mięsnych dań Polaków. Karczek może być przygotowywany na grillu, w marynacie lub bez. Świetnie będzie także smakować...
W najnowszym, 444. odcinku programu kulinarnego Ewa Gotuje nie zabrakło dań z całego świata. Ewa Wachowicz zaskoczyła, przygotowując azjatycką zupę...
7 lutego rozpoczęła się kolejna edycja Fine Dining Week. Przedsmak festiwalowych doznań zagwarantowała nam krakowska restauracja Qualita.
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć domowych wędlin, które swoim smakiem i aromatem znacznie przewyższają te dostępne w sklepach. Jeśli myślis...
Zgodnie z tradycją, wigilijną wieczerzę spożywamy postną, jednak już drugiego dnia świąt na naszych stołach zaczynają królować różnego rodzaju szyn...
Jeśli podczas świąt chcemy zjeść „do syta” i bez wyrzutów sumienia to przygotowując menu na wielkanocny stół warto pamiętać o tym, by dania były zd...
Choć w internecie znajdziemy mnóstwo ćwiczeń, które pomogą nam wzmocnić mięśnie brzucha to pamiętajmy, że bez właściwej diety nie osiągniemy oczeki...
W kwestii smaku ambitni i utalentowani kucharze z Radisson Blu Hotel Kraków nie idą na ustępstwa - doceniają smak tradycyjnych polskich potraw ale...
Na wigilijnym stole króluje karp, ale w święta Bożego Narodzenia nie może zabraknąć pieczonej szynki wieprzowej. Już w starożytności spożywano ją p...
Nie wyobrażasz sobie świąt bez talerza wypełnionego po brzegi smacznymi domowymi wędlinami? Jak zrobić je bez użycia konserwantów? Jak peklować mię...
Jak przygotować aromatyczny i sycący gulasz, który swym smakiem zachwyci nawet najbardziej wymagających smakoszy? Oto kilka wyjątkowych propozycji...