Wyniki wyszukiwania dla zupa grzybowa wigilijna wg Magdy Gesler
Artykuły zupa grzybowa wigilijna wg Magdy Gesler
Wszystkie
Domowa zupa warzywna to doskonały pomysł na zdrowy i lekkostrawny obiad. Co ciekawe jeden składnik dodawany do zupy może być powodem do kulinarnych...
Magda Gessler zabrała już widzów w kulinarną podróż po Peru. Tym razem z ekipą TVN Style w aż dwóch dokumentach odkryje tajniki kuchni z różnych r...
Co lubią jeść znane osoby? Jakich potraw w życiu nie wzięłyby do ust? Zobaczcie, jak odpowiadają na pytania Smakera! Dzisiaj swoje kulinarne sekret...
Wieczerza wigilijna to jedna z najbardziej wyczekiwanych kolacji w ciągu roku. Tradycja nakazuje przyrządzenie 12 postnych potraw, dlatego pracę na...
Ciepłe światło choinki, stos prezentów i stół uginający się od potraw to nieodłączne elementy świątecznej atmosfery, na którą czekamy cały rok. Każ...
Tradycyjne uszka, przygotowywane misternie i z dużą dozą dbałości o ich wygląd i smak, z zebranymi jesienią, suszonymi grzybami, są idealnym uzupeł...
Podczas kolacji wigilijnej nie wszystkie potrawy odpowiadają gustom zebranych, jednakże zwyczaj nakazuje spróbowania choćby odrobiny każdego z dań....
Na świątecznym stole nie może zabraknąć ryb. Jednak nie warto ograniczać się wyłącznie do karpi. Ewa Wachowicz podpowiada, w jaki sposób można uroz...
Magda Gessler, jak mało kto, wpłynęła na kształt polskiej gastronomii. Nic więc dziwnego, że nasi użytkownicy bardzo chętnie korzystają z jej przep...
Sezon na szparagi trwa w najlepsze nie tylko na targowiskach, ale również w restauracjach. Ile zapłacimy za nie w lokalu Magdy Gessler? Ceny widocz...
<b>W książce znajduje się blisko 60 przepisów pochodzących z czterech ostatnich sezonów programu Kuchenne Rewolucje.</b>
Mimo różnych pozycji goszczących w świątecznym menu, dwie z nich są niezmienne i obecne na każdym stole – ryba (przede wszystkim karp) i barszcz cz...
Mimo różnych pozycji goszczących w świątecznym menu, dwie z nich są niezmienne i obecne na każdym stole – ryba (przede wszystkim karp) i barszcz cz...
Wigilia i Święta Bożego Narodzenia to czas, w którym szczególnie dbamy o nasze rodzinne tradycje, także te kulinarne. Ale kto powiedział, że nie mo...
W każdym domu robi się je nieco inaczej. Nie zmienia to jednak faktu, iż wielu Polaków nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej bez tradycyjnych uszek.
Dlaczego warto się do niego przekonać i jak przygotować kompot, który trafi w gusta nawet tych najbardziej do niego zniechęconych?
Święta Bożego Narodzenia zbliżają się wielkimi krokami. Niebawem zasiądziemy do wigilijnego stołu, dlatego już teraz warto się zastanowić na wybore...
Zgodnie z polską tradycją, karp to ryba, której na wigilijnym stole nie powinno zabraknąć. Jak go zrobić, aby smakował naprawdę dobrze? Skorzystaj...
Jest uznawany za najbardziej tradycyjną potrawę wigilijną w Polsce, niezależnie od regionu. Bez niego trudno wyobrazić sobie wigilijny stół.
Popularna restauratorka Magda Gessler podzieliła się z widzami rodzinnym przepisem na sałatkę jarzynową. Jak zrobić ulubioną przystawkę Polaków? Wy...
Tatar, zwany również befsztykiem tatarskim, jest jedną z najpopularniejszych przystawek kuchni polskiej. Danie oparte na surowym mięsie ma tyle sam...
Oto przepis, który w piątym odcinku programu "Bake Off - Ale Ciacho!" zaprezentowała Magdalena