Wyniki wyszukiwania dla śledź wędzony na zimno pasta

(1788)

Artykuły śledź wędzony na zimno pasta

Wszystkie

Informacje Śledź jakiego nie znacie!

Śledź to ryba wszechobecna w polskiej kuchni. Swoją pozycję zawdzięcza licznym postom oraz stosunkowo niskiej cenie. Obowiązkowo pojawia się na wig...

15
Informacje Łosoś wędzony jako źródło witamin rozpuszczalnych w tłuszczach

Łosoś wędzony to bardzo popularny dodatek do sałatek, past, czy makaronów. Wędzenie ryby przedłuża przydatność do spożycia, ale wiele osób wybiera...

1
Informacje Śledź, matias i śledź à la matias. Jaka jest różnica i który jest najsmaczniejszy?

Śledź atlantycki jest rybą popularną i zdrową. Ze śledzi można przygotować pyszne sałatki, usmażyć je lub podać w galarecie. Wiele osób stosuje zam...

5
Informacje Tradycyjny śledź na wiele sposobów

Śledź to tradycyjne danie popularne w Polsce już od… średniowiecza! Do ich fanów należał sam Władysław Jagiełło, a wzmianki o tej rybie możemy znal...

78
Informacje Śledź pod pierzynką na siedem sposobów

Śledzie można wykorzystać w kuchni do naprawdę wielu dań. Już same ryby są dobrą przystawką, ale z dodatkiem przypraw i innych składników sprawdzą...

1
Informacje Śledź norweski z patatem i pesto z orzeszków ziemnych

Wspaniałe danie, które śmiało można podać jako przystawkę bądź danie główne. Sprawdź przepis, który zapewni Ci sukces kulinarny!

3
Wideo Pasta jajeczna z awokado

Awokado to cenne źródło zdrowych tłuszczów i białek. Gdy połączysz je z jajkami, stworzysz aromatyczną, kremową pastę. Ta świetnie sprawdzi się na...

3
Wideo Pasta z pieczonego czosnku

Szukasz inspiracji na pyszną i sycącą przekąskę? Polecamy sprawdzony przepis na pastę z pieczonego czosnku. Jesienią i zimą świetnie wzmocni odporn...

2
Wideo Pasta z pieczonego czosnku

Pasta z pieczonego czosnku świetnie sprawdzi się do podpieczonego pieczywa. Warto zrobić ją w okresie jesienno-zimowym, czosnek ma wartości antybak...

0
Wideo Pyszna pasta kanapkowa!

Szukasz pomysłu na pyszne smarowidło, które sprawdziłoby się zarówno na śniadanie, jak i na kolację? Rybna pasta z dodatkiem warzyw będzie idealnym...

6
Informacje Są zdrowsze niż śledź czy pstrąg. Dlaczego powinniśmy jeść sardynki?

Choć są małe, to dodają dużo energii. Sardynki to niezwykle zdrowe i wartościowe ryby, po które powinni sięgać niemal wszyscy, chcący dostarczyć or...

15
Informacje Śledź norweski w warzywno-ziołowym majonezie z karmelizowaną marchewką

Śledź to jedno z najlepszych źródeł przyswajalnego białka, jest także bogaty w witaminy A, D, E oraz B6 i B12, wszytsko to sparwia, że zbawiennie...

3
Informacje Najciekawsze pomysły na pasty kanapkowe

Kanapki to niekwestionowane królowe polskich śniadań. Są proste w przygotowaniu, pożywne i smaczne. Jemy je prawie codziennie, jednak każdego mo...

4
Informacje Pasty do pieczywa na 10 sposobów

Znudziły wam się tradycyjne kanapki z szynką i z serem, a może macie ochotę spróbować czegoś nowego? Mamy na to radę! Sięgnijcie po przepisy na pas...

12
Książki Konrad Budzyk: Hummusy i pasty

Czy mieliście kiedyś okazję jeść hummus? Albo inną warzywną pastę? Czy myślicie, że hummus to po prostu ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa? Chcemy...

5
Informacje "Gotuję nie marnuję": Hummusy i pasty

Strączki od kilku sezonów dominują na światowych talerzach. Za co są tak cenione i co można z nich zrobić?

1
Wideo Sandwich z tuńczykiem i zieloną pastą

Bardzo prosty sposób na pyszne śniadanie czy kolację. Przekonaj się jak szybko zrobisz ziołową pastę z tuńczykiem, wprost idealną do kanapek.

9
Wideo Liptauer, czyli pyszna pasta kanapkowa

Szukasz pomysłu na pyszną pastę kanapkową? Wypróbuj liptauer, czyli pastę serową z dodatkiem aromatycznych przypraw i innych składników. Nazwa przy...

7
Informacje Najlepszy śledź według Andrzeja Polana. Sekretem jeden składnik

Andrzej Polan, szef kuchni i restaurator, podzielił się z widzami przepisem na aromatyczne śledzie na ostatki. Wystarczy, że połączysz kilka prosty...

5
Informacje Śledź orientalny z grejpfrutem, burakiem, rabarbarem oraz nutą tajskiej bazylii

Matias to młode ryby,których połów przypada na okres przed tarłem, dzieki wczesnemu odławianiu ich mięso jest bardzo delikatne w smaku.

3
Informacje DURUM - tajemnica smaku włoskiej pasty

Wydawałoby się, że gotowanie makaronu to nic trudnego. Po prostu, wrzucamy makaron do wody, gotujemy i już. Tylko dlaczego we włoskich restauracjac...

0
Wideo Pasta z wędzonej makreli i kiszonym ogórkiem

Lubisz makrelę? Jeśli tak, to koniecznie przygotuj ten przepis. To doskonały pomysł na śniadanie lub kolację. Makrela ma wiele cennych wartości odż...

12
1 2 3 4 5
. . .
z
82