Promocje
logo smaker

DODAJ PRZEPIS DODAJ PORADĘ
MÓJ PROFIL
  • Home
  • Przepisy
  • Filmy
  • Książki kucharskie
  • Kucharze
  • Artykuły
  • Forum
  • timer
  • Śniadania
  • Zupy
  • Dania główne
  • Desery
  • Napoje
  • Przekąski
  • Sałatki
  • Przetwory
  • Dodatki
  • Domowe porady
  • Newsy
  • Konkursy
  • Książki
  • Wydarzenia
  • Wideo
  • FAQ
  • Ewa gotuje
  • Z miłości do oliwy
  • Bake off
  • Mamy 10 lat
  • Pojedynki
  • Tematy specjalne
  • Ebooki
  • Tylko o kuchni
  • Na każdy temat
  • O serwisie
Smaker /Polecane - Sos do pizzy / Forum »

Wyniki wyszukiwania dla "Sos do pizzy"

  • Wszystkie (96037)
  • Przepisy (60040)
  • Filmy(2313)
  • Książki kucharskie (4143)
  • Kucharze (0)
  • Artykuły (3808)
  • Forum (25733)

DATA PUBLIKACJI

  • Od zawsze
  • Tydzień
  • Miesiąc

SORTOWANIE

  • Wg trafności
  • Wg daty
  • Wg oceny

Forum - Sos do pizzy (25733)

SOS DO PIZZY

Dodane przez Maya w: Tylko o kuchni

16 stycznia 2009

POSZUKUJĘ DOBREGO PRZEPISU NA SOS DO PIZZY , KECZUP JUŻ SIĘ ZNUDZIŁ.......

Odp. SOS DO PIZZY

Dodane przez justynanatalia w: Tylko o kuchni

28 stycznia 2009

Polecam sosik do pizzy na bazie pomidorów i bazylii: puszka pomidorów, czosnek i cebulka drobno pokrojone, oregano, bazylia (najlepiej świeża) papryka słodka i odrobina tabasco. Oczywiście przed posmarowaniem spodu pizzy ostudź dobrze sos :)

Odp. SOS DO PIZZY

Dodane przez shira211 w: Tylko o kuchni

17 stycznia 2009

Skùadniki:
2 lyzki pasty pomidorowej
2 lyzki wody
2 zabki czosnku
sól, pieprz
2-3 lyzki posiekanych, œswiezych ziól
Sposób przyrzadzania:
Pastê pomidorowa wymieszac z woda, dodac przecisniêty przez praskê lub drobno posiekany czosnek. Mocno
doprawic do smaku sola i pieprzem. Dodac posiekane drobno ziola. Odstawic na okolo 10 - 15 minut.

Odp. SOS DO PIZZY

Dodane przez madzia_89 w: Tylko o kuchni

18 stycznia 2009

zagotować szklankę wody, wrzucić kostkę rosołową, dwie łyżki przecierru pomidorowego, zioła prowansalskie, pieprz, sól i dwie łyżki mąki. Rewelka.

Odp. Ser do pizzy

Dodane przez Konto usunięte w: Tylko o kuchni

21 października 2010

Jeżeli do pizzy dodamy starty żółty ser gouda, też będzie ciągnący.

Ser do pizzy

Dodane przez kibi87 w: Tylko o kuchni

21 października 2010

Jaki waszym zdaniem jest najlepszy ser do pizzy? ja zwykle używam zwykłego sera żółtego, może jakieś odmiany lub nowości?

kamien do pizzy

Dodane przez mysz204 w: Tylko o kuchni

27 lipca 2011

moi drodzy planuje kupic sobie kamien do pizzy i jestem ciekawa waszej opinii,czy ktos z was posiada owy kamien ???czy jestescie zadowoleni i czy wlasciwie jest roznica w smaku pizzy pieczonej w zwyklej blasze a wlasnie na tym kamieniu??? czy ten zakpu sie oplaca???dziekuje za wszystkie odpowiedzi;-)

Odp. Ser do pizzy

Dodane przez Kasius23 w: Tylko o kuchni

21 października 2010

A ta mozzarella - pytam bo nigdy jej do pizzy nie dawałam - w trakcie dłuższego pieczenia nie przypali się? I taką mokrą kulkę trzecie na tarce czy w plasterkach układacie? Kiedyś zrobiłam pizzę, na której ser się po 10 minutach po prostu spalił i była do wyrzucenia. A mozzarelle kupiłam kilka razy, ale odniosłam wrażenie, że to była biała guma bez smaku, a najwyraźniej nie umiałam jej wykorzystać :P

Odp. Ser do pizzy

Dodane przez Joasia2 w: Tylko o kuchni

21 października 2010

Jak robię pizze na szybko to używam zwykłego żółtego sera (gouda lub podlaski), jeśli robię na spokojnie to zarówno do pizzy, jak i lazanii używam mozzarelli, ale właśnie nie tej w zalewie tylko kupowanej z bloku. Jest jasna i raczej bez wyraźnego smaku (ładnie komponuje się z dodatkami), ale za to jest niezwyyyyyykle ciągnąca i nie pali się nawet przy dłuższym pieczeniu...

Odp. kamien do pizzy

Dodane przez kryska w: Tylko o kuchni

27 lipca 2011

ja taki kamien posiadam od kilku dobrych lat i nie wyobrazam sobie pieczenia pizzy na czym innym

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • ...
  • 2574
  • Następne >

Na skróty

  • PRODUKTY
  • ●KALORIE
  • ●EBOOKI
  • ●ŚNIADANIA
  • ●ZUPY
  • ●DANIA GŁÓWNE
  • ●DESERY
  • ●NAPOJE
  • ●PRZEKĄSKI
  • ●SAŁATKI
  • ●PRZETWORY
  • ●DODATKI
  • ●PRZEPISY DNIA
  • Śniadania
  • Bułeczki drożdżowe
  • Kanapki
  • Pasty kanapkowe
  • Tosty francuskie
  • Chleb razowy
  • Hummus
  • Owsianka
  • Omlet na słodko
  • Jajecznica
  • Obiady
  • Placki ziemniaczane
  • Racuchy
  • Kopytka
  • Ryba po grecku
  • Szynka pieczona
  • Bigos
  • Schab ze śliwką
  • Kluski śląskie
  • Krokiety
  • Zupy
  • Zupa pomidorowa
  • Zupa ogórkowa
  • Zupa cebulowa
  • Zupa kalafiorowa
  • Zupa gulaszowa
  • Barszcz biały
  • Barszcz ukraiński
  • Rosół drobiowy
  • Kapuśniak
  • Krem z brokułów
  • Sałatki
  • Sałatka gyros
  • Sałatka grecka
  • Sałatka z kurczakiem
  • Sałatka z tuńczykiem
  • Salatka jarzynowa
  • Sałatka rybna
  • Sałatka z łososiem
  • Salatka z pora
  • Sałatka śledziowa
  • Ciasta
  • Ciasto marchewkowe
  • Ciasto czekoladowe
  • Ciasto drożdżowe
  • Szarlotka
  • Sernik
  • Makowiec
  • Piernik dojrzewający
  • Tiramisu
  • Tort bezowy
  • Kasze i ryż
  • Gołąbki
  • Krupnik
  • Kotlety z kaszy gryczanej
  • Risotto z grzybami
  • Risotto z bekonem
  • Risotto ze szpinakiem
  • Ryż z warzywami
  • Sałatki ryżowe
  • Polenta
  • Wielkanoc
  • Jajka faszerowane
  • Żurek
  • Pasztet drobiowy
  • Kurczak faszerowany
  • Babka wielkanocna
  • Babka cytrynowa
  • Babka piaskowa
  • Sos tatarski
  • Boże Narodzenie
  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Zupa rybna
  • Zupa grzybowa
  • Kapusta z grochem
  • Karp smażony
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Kompot z suszu
  • Kutia
  • Keks
  • Karnawał
  • Pączki
  • Faworki
  • Oponki serowe
  • Tarta na cieście francuskim
  • Koreczki
  • Nowalijki
  • Botwinka
  • Twarożek ze szczypiorkiem
  • Makaron ze szparagami
  • Sałatka rzodkiewkowa
  • Przepisy
  • Ciasta i desery
  • Tarta z owocami
  • Mazurek kajmakowy
  • Babka majonezowa
  • Sernik z brzoskwiniami
  • Sernik wiedeński
  • Przetwory
  • Grzyby marynowane
  • Grzyby w occie
  • Ogórki kiszone
  • Powidła śliwkowe
  • Dżem truskawkowy
  • Ćwikła z chrzanem
  • Mus jabłkowy
  • Gulasze
  • Leczo
  • Placek po węgiersku
  • Strogonow
  • Gulasz wołowy
  • Chili con carne
  • Makaron
  • Makaron ze szpinakiem
  • Makaron z tuńczykiem
  • Makaron z serem
  • Makaron z kurczakiem
  • Spaghetti bolognese
  • Spaghetti carbonara
  • Zapiekanki
  • Zapiekanka ryżowa
  • Zapiekanka warzywna
  • Zapiekanka ziemniaczana
  • Zapiekanki
  • Zapiekanka makaronowa
  • Lasagne z mięsem
  • Różne przepisy
  • Pizza domowa
  • Fasolka po bretońsku
  • Śledzie w śmietanie
  • Przepisy kulinarne
  • Zobacz więcej
  • Napisz do nas
  • Mapa serwisu
  • Newsroom
  • Reklama
  • Regulamin

Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu. Polityka Cookies. Prywatność. Copyright © 1999 - 2021 INTERIA.PL.Wszystkie prawa zastrzeżone