Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobna przekąska w wersji na słodko, która z pewnością przypadnie do gustu zarówno dzieciom, jak i dorosłym. Idealna na różnego rodzaju przyjęcia i spotkania z przyjaciółmi. Zobaczcie, jak zrobić je w prosty sposób.
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 25
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 55
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1939
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 25
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 55
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1939
Składniki
Tartaletki układamy na desce. Gotowy budyń/serek homogenizowany nakładamy za pomocą łyżki na kruche spody.
Truskawki myjemy, pozbywamy się szypułek i kroimy na równe ćwiartki. Kiwi obieramy ze skórki i kroimy na plasterki i następnie dzielimy na małe trójkąty. Plastry ananasa kroimy na małe kawałki tej samej wielkości. Mandarynki i pomarańcze dzielimy na małe części. Cytrynę kroimy w grubsze plastry i następnie w trójkąty (tak jak kiwi). Owoce układamy na krem.
Tartaletki ozdabiamy listkami mięty. Gotowe!