Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka owsiane, które przygotujecie w zaledwie kwadrans. Wystarczy wrzucić wszystkie składniki do miski, wymieszać i uformować małe placuszki. Po 15 minutach spędzonych w piekarniku ciasteczka będę gotowe. Sprawdzą się jako słodka przekąska dla dzieci i dorosłych. Gwarantujemy, że powrócicie do tego przepisu nie raz!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36036
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 171
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 309
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 373
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36036
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 171
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 309
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 373
Składniki
Do miski wsypujemy płatki owsiane, mąkę, sodę, erytrytol. Dodajemy miękkie masło i wbijamy jajka. Wszystko razem mieszamy do połączenia.
Dużą blachę wyścielamy papierem do pieczenia. Przy użyciu dwóch łyżek formujemy ciasteczka. Układamy je na blaszce z zachowaniem 2-3 cm odstępów.
Ciasteczka owsiane pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopi przez około 15-20 minut.