Plebiscyt - przepisy, które zawsze się udają

Wyniki wyszukiwania dla Polenta z kaszy kukurydzianej

(7298)
60 min
8
Desery Chałwa z kaszy kukurydzianej

Słodka, smakowita chałwa z kaszy kukurydzianej, bardzo prosta w przygotowaniu...

Odsłon: 9632

>60 min
9
60 min
3
Desery mamałyga lub babka z kaszy kukurydzianej

ta babka to smak dzieciństwa, wspomnienia o babci i domu pachnącego ciastem....

Odsłon: 3439

>60 min
7
60 min
5
Wędliny Pasztet z polenty

Pasztet z polenty smakuje wyśmienicie zarówno na zimno jak i gorąco. Po wystu...

Odsłon: 11079

>60 min
16
60 min
5
>60 min
2
4 przepisy
Książka kucharska
polenta z pieczarkami
  • Polenta z pieczarkami
  • Cieciorka w sosie słodko-kwaśnym
  • Lekki łosoś pieczony
  • Pleśniak

Skopiowań: 0

0
0
1 przepis
niezalogowany
niezalogowany
Książka kucharska

Z kaszy

Książka kucharska
Z kaszy
  • Królewski tort jaglany z brzoskwinią

Skopiowań: 0

0
0
1 przepis
Justynaw241
Justynaw241
Książka kucharska

Z kaszy

Książka kucharska
Z kaszy
  • Królewski tort jaglany z brzoskwinią

Skopiowań: 1

1
0
3 przepisy
niezalogowany
niezalogowany
Książka kucharska

Z kaszy

Książka kucharska
Z kaszy
  • kotleciki gryczane
  • Kasza gryczana zapiekana z kurczakiem...
  • Babeczki z kaszy jaglanej.

Skopiowań: 0

0
0
Informacje Jak wykorzystać kaszę kukurydzianą?

Wyglądem przypomina kaszkę mannę. Jest lekkostrawna, dlatego często używa się jej do robienia kleików. Nie jest to jednak jej jedyne zastosowanie....

8
Informacje Zupa wiśniowa z polentą

Choć nazwa może brzmieć zagadkowo, danie jest proste w przygotowaniu i sycące, a składniki z pewnością masz już w swojej kuchni. Wiśniowa zupa poda...

2
Informacje Wegetariańska zupa kukurydziana

Za delikatność i lekko słodki smak jest lubiana przez małe dzieci. Za pożywność i szybkość przygotowania jest ceniona przez mamy. Zupa kukurydzian...

0
Informacje Krem kukurydziany z mlekiem kokosowym

Kukurydza sprawdzi się doskonale nie tylko jako przekąska, ale również jako główny składnik zupy krem, która znakomicie rozgrzewa z chłodne dni.

5