Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz w słoiku świeże ogórki małosolne? Możesz z nich przygotować szybką surówkę do obiadu wraz z kilkoma innymi prostymi składnikami. Pokusimy się o stwierdzenie, że jest lepsza od klasycznej mizerii.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 337
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34238
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 163
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 337
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34238
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 163
Składniki
Ogórki małosolne odsącz z zalewy. Pokrój je wzdłuż, a potem w półplasterki. Cebulę umyj pod bieżącą wodą, osusz i odkrój końcówki. Poszatkuj w piórka. Połącz w misce ogórki małosolne i cebulę.
Szczypiorek umyj, osusz i posiekaj drobno. Dodaj do poprzednich składników. Dopraw całość majonezem lub jogurtem naturalnym, a następnie solą, pieprzem i cukrem. Wymieszaj sałatkę. Umieść ją w lodówce na około 20-30 minut, aby smaki się przegryzły. Udekoruj całość posiekanym świeżym koperkiem.