Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Andruty przekładane masą kakaową.
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1787
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1787
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Składniki
Mleko zagotować z cukrem, margaryną oraz kakao. Po zagotowaniu odstawić i przestudzić. Po wystudzeniu dodać mleko w proszku i dokładnie wymieszać. Przełożyć andruty przygotowana masą. Wstawić do lodówki na godzinę przed podaniem.