Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Awokado i łosoś wzmacniają odporność - bardzo lubię to połączenie! Takie przystawki podaję na imprezach dla przyjaciół, często robię je również na Wielkanoc jako alternatywa jajek faszerowanych. Są dużo zdrowsze :)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35813
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 125
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 227
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 243
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35813
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 125
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 227
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 243
Składniki
Jajko gotujemy na twardo. Białko kroimy w kosteczkę, żółtko nie będzie nam potrzebne.
Ogórek obieramy ze skórki i kroimy w kosteczkę o tej samej wielkości co jajko.
Łososia kroimy w kosteczkę.
Jajko, ogórek i łososia przekładamy do miseczki, dodajemy majonez, jogurt i chrzan, przyprawiamy solą i pieprzem i starannie mieszamy.
Awokado przekrawamy na pół, delikatnie pozbywamy się pestki. Całość skrapiamy sokiem z cytryny żeby owoc nie zczarniał.
Wgłębienie po pestce wypełniamy przygotowanym farszem, dekorujemy posiekanym szczypiorkiem.
Smacznego :)