Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposob na sypki i nie posklejany ryz ktory nadaje sie za rowno do obiadu jak i na slodko do owocow czy jogurtu
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13154
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 94
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22676
Smak wiosny!
Odsłon: 369
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 321
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13154
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 94
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22676
Smak wiosny!
Odsłon: 369
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 321
Składniki
ryz wsypujemy do wysokiego zarodopornego naczynia zalewamy woda, badz bulionem jesli bedzie tylko do slonych potraw, zalewamy tak by woda czy bulion byl 3 cm wyzej nad wsypanym ryzem,
wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na okolo 30- 40 minut jezeli chcemy uniknac chrupkiej warstwy ryzu na gorze stosjemy naczynie z przykrywka albo przykrywamy folia aluminiowa