Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten bigos lub też młoda kapusta z kiełbasą to dla mnie smak wiosny:). Nie ma lepszego przepisu na młodą kapustę. Polecam, polecam, polecam! Można dodać do niego jeszcze posiekany koperek.
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 497
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 136
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 220
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 497
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 136
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 220
Składniki
Kapustę szatkujemy niezbyt drobno. Kiełbasę kroimy w kostkę.
W garnku (niekoniecznie z grubym dnem) rozpuszczamy masło. Przekładamy kapustę, od razu zalewamy szklanką wody. Posypujemy vegetą. Dodajemy kiełbasę. Dusimy przez około 30-45 minut aż kapusta będzie miękka.
Na koniec dodajemy koncentrat i doprawiamy do smaku vegetą i pieprzem.