Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 69
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 116
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 69
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 116
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
Skórki z jabłek umieścić w słoiku do 3/4 wysokości. Zalać posłodzoną wodą . Łyżka cukru na szklankę wody. Przykryć gazą , umocować gumką. Pozostawić w ciepłym, ciemnym miejscu na ok 2 tygodnie. Następnie przecedzić przez gazę i powlewać do ciemnych butelek. Smacznego.