Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8424
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8424
Składniki
Masło zmieszać z cukrem, kolejno dodawać jajka, aromat cytrynowy i sól, doprowadzić do konsystencji piany.
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, przesiać, połączyć z masłem i mieszając dodawać po łyżce mleka.
Śliwki umyć, przepołowić na pół i usunąć pestki.
Blachę wysmarować tłuszczem , posypać tartą bułką. ,następnie nałożyć ciasto .Na wierzchu ułożyć śliwki.
Piec w nagrzanym piekarniku około 45 - 50 minut.