Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały przepis na polską wersję tagine :P
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 98
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 185
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1487
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 98
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 185
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1487
Składniki
Dzień wcześniej marynujemy mięso: -oliwa -sól -pieprz -przyprawa Podsmażamy mięso, odstawiamy cebulę wraz z czosnkiem podsmażamy następnie dodajemy mięso i dusimy pod przykryciem ok 1,5h (w zależności od gatunku mięsa)
Kroimy w kostkę : -ziemniaki -bakłażana -cukinie -marchewkę I dodajemy po kolei do uduszonego mięsa: -marchewkę i ziemniaki 30 min (dusimy) -cukinie i bakłażan 15 min (dusimy)
Po około 2 godzinach można zabrać się do konsumpcji :-) -SMACZNEGO-