Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna pożywna pasta z wędzonej makreli i mnóstwem smakowitych dodatków. Taka pasta jest idealna do pracy , szkoły i na wycieczkę.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 847
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 132
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9253
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 847
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 132
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9253
Składniki
Czyste pieczarki i paprykę kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na oleju z słodką papryką i harissą. Makrelę obieramy ze skóry i ości , cebulę drobno siekamy. W misce mieszamy rybę z cebulą, dodajemy przestudzone pieczarki z papryką i pokrojone ogórki. Wszystko mieszamy, doprawiamy musztardą, solą i pieprzem.