Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka pasta wyśmienicie smakuje ze świeżą bagietką. W wersji bardziej fit, śmietanę można zastąpić jogurtem naturalnym.
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 100
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 233
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3323
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 100
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 233
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3323
Składniki
Rybę oczyściłem z ości, drobno pokroiłem. Ugotowane na twardo jajka pokroiłem w kostkę, ogórki kiszone posiekałem, cebulę pokroiłem w drobniutko. W misce wymieszałem majonez ze śmietaną.
Wszystkie składniki połączyłem, doprawiłem solą i pieprzem, delikatnie wymieszałem. Wstawiłem do lodówki ( najlepiej na całą noc ), aby składniki się dobrze „przegryzły”.