Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna sałatka którą bardzo lubi moja córka chodź nie jest wegetarianką bardzo lubi czasami przyrządzić jakieś danie z kuchni wegetariańskiej.Sałatka z kaszą kuskus, marynowanym tofu z dodatkiem owoców i warzyw polana sosem bardzo nam smakuje.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 14
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 14
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Składniki
Kaszę kuskus przygotuj według przepisu na opakowaniu. Tofu podsmaż na patelni aż się zarumieni. Cebulę, ogórka, brzoskwinie i awokado pokrój w kostkę. Pomidorki koktajlowe podziel na ćwiartki. Natkę pietruszki i bazylię pokrój.
Wszystkie składniki na sos połącz ze sobą. Składniki na sałatkę połącz z sosem. Część natki pietruszki i bazylię dodaj do sałatki, resztą udekoruj wierzch. Przed podaniem możesz schłodzić w lodówce.