Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis na wykorzystanie białek- tym razem makowiec.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 846
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 132
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9252
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 846
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 132
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9252
Składniki
Wykonanie: Margarynę podgrzać i przestudzić. Wymieszać mak z cukrem, mąką i dodać rozpuszczoną margarynę oraz proszek do pieczenia i dokładnie wymieszać.
Z białek ubić sztywną pianę, połączyć z resztą składników, delikatnie wymieszać.
Ciasto wylać do przygotowanej formy i piec w temperaturze 170 stopni około 35 minut.