Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki bez mięsa.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 194
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 204
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 194
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 204
Składniki
Sposób przygotowania: Ziemniaki ugotować w łupinach, obrać i zmielić. Otręby lub musli zmieszać z mlekiem i odstawić na 15 minut. Następnie połączyć z ziemniakami, dodać jajka i masło. Dokładnie wymieszać, formować kotlety i smażyć na tłuszczu (polecam sklarowane masło)