Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna wersja pysznego obiadu!!! :)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 212
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 212
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Składniki
Makaron gotujemy al dente (podobno bardziej dietetyczny). Na patelnie kładziemy rozdrobniony mrożony szpinak i dusimy. Dodajemy vegetę, pieprz i przeciśniety czosnek. Po wyparowaniu wody ze szpinaku dodajemy serek Bieluch i mieszamy. Gotowy szpinak mieszamy z makaronem. Na jednej łyżce oliwy smażymy przyprawionego vegetą i pieprzem kurczaka. Usmażonego kroimy na małe kawałki i układamy na makaronie ze szpinakiem.