Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny,aromatyczny i dietetyczny. Z całości został ten kawałeczek,znikał w mgnieniu oka:)
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13153
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 94
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22675
Smak wiosny!
Odsłon: 369
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 321
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13153
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 94
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22675
Smak wiosny!
Odsłon: 369
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 321
Składniki
Wszystkie warzywa i pierś pokroić ,wrzucić na patelnię i smażyć około 1/2 godz. Gdy już są miękkie wystudzić i zmielić. Do mielenia dodać odcedzoną i przepłukana fasolkę oraz odciśniętą bułkę. Przyprawić do smaku solą,pieprzem,imbirem i gałką muszkatałowa. Dodać żółtka,a z białek ubić pianę. Delikatnie wymieszać. Foremkę posmarować masłem i posypać tartą bułką. Masę wyłożyć i wyrównać.Dać do nagrzanego piekarnika. Piec w 190st,około godz.
Smacznego życzę!