Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z jabłkami pysznie smakuje, jest łatwe i szybkie do przygotowania.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35949
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 156
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 271
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 324
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35949
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 156
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 271
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 324
Składniki
Całe jajka dokładnie ubić z cukrem i cukrem waniliowym.
Margarynę lub masło rozpuścić, ostudzić, połączyć z masą jajeczną
Następnie dodać mąki wymieszane z proszkiem do pieczenia, delikatnie wymieszać. Ciasto podzielić na dwie części.
Do jednej części wmieszać przesiane kakao. Ciasto wykładać na przemian ciemne i jasne do przygotowanej formy.
Na wierzchu ułożyć obrane i pokrojone na cząstki jabłka.
Ciasto włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec w temp 180 stopni około 35-40 minut. Piec do suchego patyczka.