Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35970
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 157
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 280
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 330
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35970
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 157
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 280
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 330
Składniki
Serduszka oczyścić,wrzucić do garnka na rozgrzany olej, podsmażać i dodać cebulę pokrojoną w piórka.Dolać ok 1-2 szklanek wody i dusić.Następnie doprawić przyprawami,ziołami (radzę dodać więcej majeranku roztartego w dłoni),wcisnąć czosnek.W razie potrzeby podlewać wodą.Gdy serduszka będą miękkie,rozrobić mąkę z odrobiną zimnej wody i wlać do sosu mieszając by go zagęścić.Podawać np z ziemniakami,kaszą i surówkami.