Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba do obiadu.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1052
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 511
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 40
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 49
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1052
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 511
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 40
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 49
Składniki
Jeżeli była zamrożona ryba to odmrozić. Lekko wydusić i osuszyć papierowym ręcznikiem.Posypać przyprawami.
Panierować w mące, jajku potem bułce tartej.
Układać na rozgrzaną patelnię z olejem i smażyć.
Obrócić i smażyć z drugiej strony.
Przełożyć do garnka i podpiec z 10 min. w 180*.
Podawać do obiadu z frytkami i kiszoną kapustą.