Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To prawdziwa bomba kaloryczna, ale bardzo smaczna :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6622
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 143
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 847
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6622
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 143
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 847
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle. Następnie wlewamy śmietanę i dodajemy wszystkie rodzaje sera, pokrojone w kostkę. Sos mieszamy rózgą, tak aby wszystkie kawałki sera rozpadły się. Gotujemy na wolnym ogniu kilka minut. Dla smaku można go przyprawić solą, pieprzem i ziołami. Następnie odcedzamy makaron i polewamy go przygotowanym sosem. Smacznego!!!