Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna do obiadu lub kanapek.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 155
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 155
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Składniki
Wykonanie: Liście sałaty podzielić na porcje i zanurzać w roztrzepanych osolonych jajkach . Następnie moczyć w bułce tartej i smażyć na głębokim oleju. Odsączyć na ręczniku kuchennym i podawać do obiadu lub kanapek.