Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne piersi z kurczaka
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 21
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 225
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 21
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 225
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Składniki
Piersi z kurczaka podzielić na części i delikatnie rozbić, przyprawić i posypać czosnkiem. Na blaszce do pieczenia wyłożyć folię aluminiową i ułożyć na niej piersi z kurczaka. na każdą pierś położyć usmażone na maśle z cebulką grzybki. Następnie rozsmarowujemy majonez i posypujemy je startym żółtym serem.
Pieczemy w temperaturze 180 stopni około 20 minut.